drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,808
Nasıl saç kalitesi klavuz delikleri yalama oluyor mu?kutuda yazana göre 42cm gpu 15.5 cpu 360mm de sıvı destegi var hocam
Nasıl saç kalitesi klavuz delikleri yalama oluyor mu?kutuda yazana göre 42cm gpu 15.5 cpu 360mm de sıvı destegi var hocam
Asia horse alırsan 3 adet 2499 TL 10 bine yakın gider gibi komple fan alsan7 adet fan almaya kalksan 1.5 2k ödeyeceksin en az. Kasa bedavaya geliyor neredeyse. 1 tane de siyah ben sipariş ettim
su anlık anakartı taktım sadece o yuzden yorum yapmıyım ama sac kalitesini begendim 2300tllik ürün değil kesinlikleNasıl saç kalitesi klavuz delikleri yalama oluyor mu?
-3k kasa 5 e geldipwm işi bence de sıkıntı ama 2300 elden duyunca kalktım aldım hocam. Fanları çıkartırım en kötü fan alırım.
Hangi anakart takıldı ATX mı e ATX mı destekliyor kasa ferah mı argb streamer kablo takılır mı CPU gpu 24 pin anakart içinsu anlık anakartı taktım sadece o yuzden yorum yapmıyım ama sac kalitesini begendim 2300tllik ürün değil kesinlikle
Kanka dragos ocean var bende aynısı gibi duruyor laHangi anakart takıldı ATX mı e ATX mı destekliyor kasa ferah mı argb streamer kablo takılır mı CPU gpu 24 pin anakart için