fanlar dandik bu markanın başkası vardı leş zaten fan kiti alsan buna 2k masraf onu alana kadar lianli falan alıyorsunKasa kalitesiyle tanıdığımız Zoko'nun internet sayfası açılışına özel Instagram sayfaları üzerinden başlattığı kampanyada yeni çıkarttıkları model Zoko emperor 2300TL nakit elden alımda. Kargo dahil fiyatı sitelerinde 2650TL kart ile almak isteyen olursa. Ben gidip aldım kasayı görmek için. Hakikaten insan düşünmeden edemiyor bu ürün kalitesini bu fiyata nasıl satıyorlar diye. Her gelene tek tek deneyip teslim ediyorlar. Kasaya gelecek olursak tuştan ve anakarttan 3pin ARGB ile değişiyor. PWM desteği yok sabit hız. Saç kalitesi gayet güzel 0.7 kutuda yazan elde de tok bir his uyandırıyor. Altta üstte toz filtresi var. ATX anakartım da dısarıdan gördüğüm rahatça sığar toplayınca da fotoğraf güncellemesi yaparım. Elden alabilenler için süper fırsat.
ne bekliyon fason çin malı üretimhala molex ile mi bağlantılı fanları ?
Zoko amiral güzel ve ferah bir kasaydı. Kasım'da 1500 liraya satın almıştık. Tek problemi fanları sabit ve gürültülü çalışıyor ama fiyatına bakınca göz ardı edilebilir.Kasa kalitesiyle tanıdığımız Zoko'nun internet sayfası açılışına özel Instagram sayfaları üzerinden başlattığı kampanyada yeni çıkarttıkları model Zoko emperor 2300TL nakit elden alımda. Kargo dahil fiyatı sitelerinde 2650TL kart ile almak isteyen olursa. Ben gidip aldım kasayı görmek için. Hakikaten insan düşünmeden edemiyor bu ürün kalitesini bu fiyata nasıl satıyorlar diye. Her gelene tek tek deneyip teslim ediyorlar. Kasaya gelecek olursak tuştan ve anakarttan 3pin ARGB ile değişiyor. PWM desteği yok sabit hız. Saç kalitesi gayet güzel 0.7 kutuda yazan elde de tok bir his uyandırıyor. Altta üstte toz filtresi var. ATX anakartım da dısarıdan gördüğüm rahatça sığar toplayınca da fotoğraf güncellemesi yaparım. Elden alabilenler için süper fırsat.
evet molex varsa millet öğrensin , fan girişinin pini hemen bozuluyor molex bağlantısı olarak .fanlar dandik bu markanın başkası vardı leş zaten fan kiti alsan buna 2k masraf onu alana kadar lianli falan alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne bekliyon fason çin malı üretim
Fason üretim işte bu fiyat iyi diye sevinmek saçma olur zaten ederi bu Fason üretim hacı anca eski nesil sistemleri arcibili diye iteleyen esnafa falan yarar veya büçtesi düşük olup merakı olan alırevet molex varsa millet öğrensin , fan girişinin pini hemen bozuluyor molex bağlantısı olarak .
Sanki firma sizin gibi ne savunuyorsunuzMillet ne aldığını bilsin
sata hocam psuya girenhala molex ile mi bağlantılı fanları ?
kutuda yazana göre 42cm gpu 15.5 cpu 360mm de sıvı destegi var hocamCPU gpu ve radyatör desteği nedir mm olarak