🔥İndirim Zoko EMPEROR 7x12cm ARGB AKVARYUM KASA 2300TL!

Sac kalınlığı 0.7mm bi o düşündürdü titreme yapar mı ki birde ben kasaya ayağımı uzatan adamım yamulur mu :D Reverse fan olması ama büyük avantaj

yani şunu düşünün 2300 liraya nasıl bir kalite beklersiniz. Fanlar pwm değil. Görüntü olarak alınır ama ben tatmin edeceğini düşünmüyorum hava akışı ve build kalitesi olarak

Kasa kalitesiyle tanıdığımız Zoko'nun internet sayfası açılışına özel Instagram sayfaları üzerinden başlattığı kampanyada yeni çıkarttıkları model Zoko emperor 2300TL nakit elden alımda. Kargo dahil fiyatı sitelerinde 2650TL kart ile almak isteyen olursa. Ben gidip aldım kasayı görmek için. Hakikaten insan düşünmeden edemiyor bu ürün kalitesini bu fiyata nasıl satıyorlar diye. Her gelene tek tek deneyip teslim ediyorlar. Kasaya gelecek olursak tuştan ve anakarttan 3pin ARGB ile değişiyor. PWM desteği yok sabit hız. Saç kalitesi gayet güzel 0.7 kutuda yazan elde de tok bir his uyandırıyor. Altta üstte toz filtresi var. ATX anakartım da dısarıdan gördüğüm rahatça sığar toplayınca da fotoğraf güncellemesi yaparım. Elden alabilenler için süper fırsat.
fanlar dandik bu markanın başkası vardı leş zaten fan kiti alsan buna 2k masraf onu alana kadar lianli falan alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hala molex ile mi bağlantılı fanları ?
ne bekliyon fason çin malı üretim

Kasa kalitesiyle tanıdığımız Zoko'nun internet sayfası açılışına özel Instagram sayfaları üzerinden başlattığı kampanyada yeni çıkarttıkları model Zoko emperor 2300TL nakit elden alımda. Kargo dahil fiyatı sitelerinde 2650TL kart ile almak isteyen olursa. Ben gidip aldım kasayı görmek için. Hakikaten insan düşünmeden edemiyor bu ürün kalitesini bu fiyata nasıl satıyorlar diye. Her gelene tek tek deneyip teslim ediyorlar. Kasaya gelecek olursak tuştan ve anakarttan 3pin ARGB ile değişiyor. PWM desteği yok sabit hız. Saç kalitesi gayet güzel 0.7 kutuda yazan elde de tok bir his uyandırıyor. Altta üstte toz filtresi var. ATX anakartım da dısarıdan gördüğüm rahatça sığar toplayınca da fotoğraf güncellemesi yaparım. Elden alabilenler için süper fırsat.
Zoko amiral güzel ve ferah bir kasaydı. Kasım'da 1500 liraya satın almıştık. Tek problemi fanları sabit ve gürültülü çalışıyor ama fiyatına bakınca göz ardı edilebilir.

Bu modeldeki fanlar sabit olmasaydı alacaktım fakat fan fiyatları da çok yüksek artık. Bu yüzden es geçeceğim.

fanlar dandik bu markanın başkası vardı leş zaten fan kiti alsan buna 2k masraf onu alana kadar lianli falan alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne bekliyon fason çin malı üretim
evet molex varsa millet öğrensin , fan girişinin pini hemen bozuluyor molex bağlantısı olarak .
Sanki firma sizin gibi ne savunuyorsunuz :) Millet ne aldığını bilsin

videosunu izledim sata girişiyle güç veriyormuş en azından molex pin bozulmasından iyidir

evet molex varsa millet öğrensin , fan girişinin pini hemen bozuluyor molex bağlantısı olarak .
Sanki firma sizin gibi ne savunuyorsunuz :) Millet ne aldığını bilsin
Fason üretim işte bu fiyat iyi diye sevinmek saçma olur zaten ederi bu Fason üretim hacı anca eski nesil sistemleri arcibili diye iteleyen esnafa falan yarar veya büçtesi düşük olup merakı olan alır

NOT: SÖZÜM İŞİNİ DÜZGÜN YAPAN DÜRÜST ESNAFA DEĞİL ONLAR KENDİNİ BİLİYOR!!

Akvaryum kasa fanı kaliteli değilse ve malzeme kalitesi vasat ise üzgünüm ki sistem çok ısınır, bu kasa bu fiyata bu kadar fan veriyorsa cfm değeri 50 üstündeyse şaşırırım, bu tip kasa kullandım önceden yine bu tip fason markaydı ve ekran kartı vs. tüm bileşenler ısınıyordu fan ayarını arttırınca kasa malzeme kalitesi de vasat olduğundan bileşenler soğusa da kasa titriyordu resmen masada, arkadaşlar görünüme kanmayın en kötü 2000 - 2500'e mesh kasa alın aynı söylemim düşük bütçe mesh olmayan kasalar içinde geçerli, kalkıp 2 bin civarına önü cam kasada almayın fanlar yetersiz gelir ve oda soğutamaz, görünüş olsun diyorsanız ve başım ağrımasın derseniz bu paralara çok zor.

CPU gpu ve radyatör desteği nedir mm olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,268
Üyeler
190,001
Son üye
mfırattr
Geri