🔥İndirim (STOK GELMİŞ) INTEL Core Ultra 5 225F INTEL ARC B580 12GB 16GB DDR5 500GB M.2 SSD 30.595TL

Elimde laptop vardı satıp bunu mu alsam diye diye sistemi yediler :) Nitro 5 var rtx 3050 li neyse ..

Ölü soket olması dışında sorun yaşanmaz bence satışı zor olur diye biliyorum AMD kadar hızlı satılmaz sanırım upgrade yaparken
Öyle satılıyor ki aklım almıyor. Anakart değiştirmemek için 9. Nesil işlemci bakıyorum adamlar i7 için bile 7K civarı fiyat çekiyor ve ilanların altına ciddi birsürü teklif geliyor favorilerin çoğu da satıyor. Aynı yıllarda çıkan R7 2700X kaç paradır acaba yüzüne bakan yoktur sanırım 😀

+5k ram özelleştirmesi sisteme özel

Soket haricinde gayet alınabilir sistem bence
bu para şuan ddr4 r5 5500 ile rtx3050 veriyorlar :) bence ölü sokete bakılmamalı, ram ve ssd avantajı olan güzel bi sistemdi. adamlar 12cm kule tipi bile eklemişler normalde 9cm olurdu. kasa da powerboost veya gamebooster olurdu. fazeon kullanmışlar bu kasa psu orta giriş iyi yani . fiyatta iyiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde laptop vardı satıp bunu mu alsam diye diye sistemi yediler :) Nitro 5 var rtx 3050 li neyse ..
ram stok geldi

25.000₺ ye 5.000₺ parafpara kampanyası itopya’da geçer mi bileniniz var mı? Bilgisayarım yok bu tarz orta halli bişey almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy
Geri