Yardım 7800x3D için Sıvı Soğutma Önerisi

Green

80+
Reaksiyon skoru
145
Merhaba iyi akşamlar herkese, 7800x3D için hangi soğutucuyu almalıyım bir türlü karar veremiyorum. Sistemim beyaz bu arada.

Fiyat performans marka olarak Thermalright en çok kafama yatıyor.

1.Thermalright warframe pro 360 kupon ve banka kampanyası derken 5 taksit 5975 geldi, yeni sipariş ettim.

2. 3000 civarına da Thermalright Frozen Magic 360 alabiliyorum.

Bu ikisi arasında yaklaşık 3k fark var, sırf ekran için 3k fiyat farkı verilir mi sizce?

Ya da iyi bi 5x6 ya da 6x6 borulu bi hava soğutma alıp geçmeli miyim 1500 civarına?

Bu konuda kafam çok karışık, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Thermalright warframe pro 360 ---> çok doğru tercih yapmışsın,kullanmaya başladığında kafandaki soru işaretleri silinecek

Enermax LİQMAXFLO 360MM ile kullanıyorum Boşta 39-42 arası yükte 57-62 arası

ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 nasıl bilen var mı bu işlemcide ses şiddeti fazla mıdır ?

Merhaba iyi akşamlar herkese, 7800x3D için hangi soğutucuyu almalıyım bir türlü karar veremiyorum.

1.Thermalright warframe pro 360 kupon ve banka kampanyası derken 5 taksit 5975 geldi, yeni sipariş ettim.

Bu ikisi arasında yaklaşık 3k fark var, sırf ekran için 3k fiyat farkı verilir mi sizce?

Ya da iyi bi 5x6 ya da 6x6 borulu bi hava soğutma alıp geçmeli miyim 1500 civarına?

Yeni model LCD ekranlı https://www.gaming.gen.tr/urun/8553...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Kendim kullandığım ve aşırı memnun kaldığım bir model. https://www.incehesap.com/deepcool-le360-v2-argb-360mm-siyah-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-83789/

Cooler master elite 600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun fan tasarımını sevemedim bi ama ekran daha bi iyi sanki

ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 nasıl bilen var mı bu işlemcide ses şiddeti fazla mıdır ?

Radyatör kalın. Anakarttaki cpu pin güç girişini takamayabilirsiniz. Radyatörün kalın olmasının soğutmaya performansı etki etsede radyatördeki kanal başına fin (kanat) sayısıda önemlidir. Radyatör kalın ama yanılmıyorsam radyatör sıvı kanal başına 9 gibi bi rakama sahipti. Buda sıradan sıvı soğutmalara göre düşüktür. Ben tavsiye etmem

Ha ama arctic pro fanlar güzel çalışıyor baya etkili hava üfleme konusunda

Merhaba iyi akşamlar herkese, 7800x3D için hangi soğutucuyu almalıyım bir türlü karar veremiyorum. Sistemim beyaz bu arada.

bende 7800x3d kullanıyorum bayadır araştırıyorum ve baya ilgimi çekiyo öneririm. henüz almadım ama endorfy fluctus fanlar kullanıyorum aksamda ve memnunum.

Kafam iyice çorba oldu başta Peerless Vision fanlarından dolayı hoşuma gitmemişti ama kafamdaki fanların kenarları da infinity tarzda olduğu için çok sırıtmaz diye düşünüyorum. Kağıt üstündeki üretici sitesindeki özelliklere göre ise

Peerless Vision 360 :
Nominal Hız: 2000 RPM±10% (MAX)
Gürültü Seviyesi: 28,2 dBA (MAX)
Hava Akışı: 68,9 CFM (MAX)
Hava Basıncı: 2,21 mm H2O (MAX)

Warframe Pro 360 :

Nominal Hız: 2000 RPM±10% (MAX)
Gürültü Seviyesi: 29,8 dBA (MAX)
Hava Akışı: 70,84 CFM (MAX)
Hava Basıncı: 2,63 mm H2O (MAX)

Çok benzer performansları var muhtemelen ama hava basıncı farkı biraz düşündürdü. Sizce hangisini almak daha mantıklı ya da başka öneri var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,057
Üyeler
190,685
Son üye
islamsoylu
Geri