Samsung s24 için orijinal şarj aleti önerisi

winox

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar samsung s24 düz modeli için 25w orjinal şarj aleti (adaptör ve kablo) arıyorum. Hepsiburada trendyol gibi yerlere baktım yorumlar korkuttu. Samsungun kendi sitesinde çok pahalı. Aranızda bir yerden alan memnun olan varsa önerebilir mi lütfen?

Arkadaşlar samsung s24 düz modeli için 25w orjinal şarj aleti (adaptör ve kablo) arıyorum. Hepsiburada trendyol gibi yerlere baktım yorumlar korkuttu. Samsungun kendi sitesinde çok pahalı. Aranızda bir yerden alan memnun olan varsa önerebilir mi lütfen?
Farklı satıcılar sahte satıyor. Kötü yorumların satıcılarına dikkat edin.

Samsung 25W orijinal şarj aleti Trendyol satıcısında 760TL.

Satıcısı güvenilir her yer olur, ben A101 den aldım mesela bir arkadaşa da Trendyoldan aldık (satıcı trendyolun kendisi) ikisi de sorun çıkarmadı. Bilinmedik satıcıların çoğu çakma satıyor. Ek olarak kablo telefonun kutusunda var.

Ek bir bilgi ucuza bulursan Samsung ikili kablosuz şarj pedine de bakabilirsin hem kablosuz şarj standın olur hem o ürünün içinde 25W adaptör ve kablo dahil 😀

Farklı satıcılar sahte satıyor. Kötü yorumların satıcılarına dikkat edin.

Samsung 25W orijinal şarj aleti Trendyol satıcısında 760TL.
Tamam bunun siyahını alacağım 397tl gözüküyor. Şimdi bana bir siyah kablosu lazım

Kankam orijinal şarj aleti ne kadar kablo ile Samsung'un kendi sitesinde?

Tamam bunun siyahını alacağım 397tl gözüküyor. Şimdi bana bir siyah kablosu lazım
397 Tl'ye cepdepo satıcısı satıyor ve yorumlarda sahte sattığını yazmışlar.

Kutudan çıkan kablo sizde yok mu?

Trendyol satıcısını öneriyorum. Siyahı 809 tl.

3 kuruş için riske girip başka yerden alma, sahtesi çok

kablo kutudan çıkan olur da sanırım elinizde yok, onu da kaliteli ve 25W ve üzeri, PD şarj destekli bir kablo alsanız yeterli olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de böyle bir opsiyon var. Kutudan 25W Adaptör + İki ucu type C kablo + aktif soğutmalı kablosuz şarj standı çıkıyor. Satıcıyı bilmiyorum ama bu setin sahtesini hiç görmedim

S24ün hızlı(!) Şarjı 25 watt sanırım

spigenin adaptör ve kablolarına bakabilirsiniz hepsiburada satıcısından. Bende 3 adet orijinal samsung kablosu var ama 2m spigen kablo almıştım onu kullanıyorum genel olarak ve fazlasıyla memnunum.

397 Tl'ye cepdepo satıcısı satıyor ve yorumlarda sahte sattığını yazmışlar.

Kutudan çıkan kablo sizde yok mu?

Trendyol satıcısını öneriyorum. Siyahı 809 tl.
Şimdi anladım satıcı otomatik değişiyormuş. Trendyol satıcısından alacağım. 2. El almıştım kablosu vs. yok eski kablomu kullanıyordum

Şimdi anladım satıcı otomatik değişiyormuş. Trendyol satıcısından alacağım. 2. El almıştım kablosu vs. yok eski kablomu kullanıyordum
Orijinal samsung kablosu kendi kendine çürüyor. Tavsiye etmem. Ugreen, Baseus, Belkin gibi kaliteli markaların kablolar işinizi görür.

Bu arada Şok marketteki Neowise marka kabloyu da samsung tablet ile test ettim tam güç sağlıyor. Malzeme kalitesi de iyi. Fiyatı 75 TL.

A101 ve Bim marketlerindeki kabloları da denedim, onlar tırt çıktı.
1000021572.webp

1000018391.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy