2000 TL civarında mouse önerisi

OTTOv

80+
Reaksiyon skoru
5
Steelseries rival 3 kullanıyorum. Mouse tekeri yavaştan teklemeye başladı. Bu yüzden yeni bir mouse arayışına girdim.
Rival 3 den genel olarak memnunum sadece kablolu olması rahatsız ediyor birde ara sıra mouse scrollu atlıyor.

Bu konuyu açma sebebim forumlarda araştırma yaparken wraith isimli sitenin adının çok fazla geçmesi ve bu sitede hiç adını duymadığım markaların çokca tavsiye edilmesi benim için çok yeni. Açıkcası ben en son mouse aldığımda steelseries, logitech, asus, razer, msi ve corsair gibi markalara aşinaydım. En uç diyebileceğim markalar o zamanlar glorious ve inca idi sanırım ama onlarında adını en azından birkaç defa duymuştum.
Bu wraith sitesindeki markalar neden saydığım bilindik markalara göre daha çok öneriliyor ?

Tavsiyeniz varsa onlarıda beklerim :). Mouse tutuşum relaxed claw. Gecikmesiz kablosuz bir mouse daha iyi olur.

Edit: Corsair M75 modeli kafama yattı gibi. Birkaç hafta sonra almayı planlıyorum. Ancak dediğim sitedeki modelleri çok fazla araştırmadım. M75 in direkt rakibi diyeceğiniz modeller hangileri ?

Son düzenleme:
Steelseries rival 3 kullanıyorum. Mouse tekeri yavaştan teklemeye başladı. Bu yüzden yeni bir mouse arayışına girdim.
Rival 3 den genel olarak memnunum sadece kablolu olması rahatsız ediyor birde ara sıra mouse scrollu atlıyor.

Bu konuyu açma sebebim forumlarda araştırma yaparken wraith isimli sitenin adının çok fazla geçmesi ve bu sitede hiç adını duymadığım markaların çokca tavsiye edilmesi benim için çok yeni. Açıkcası ben en son mouse aldığımda steelseries, logitech, asus, razer, msi ve corsair gibi markalara aşinaydım. En uç diyebileceğim markalar o zamanlar glorious ve inca idi sanırım ama onlarında adını en azından birkaç defa duymuştum.
Bu wraith sitesindeki markalar neden saydığım bilindik markalara göre daha çok öneriliyor ?

Tavsiyeniz varsa onlarıda beklerim :). Mouse tutuşum palm. Gecikmesiz kablosuz bir mouse daha iyi olur.
wraith sitesindeki mouse lar çünkü fp son zamanlarda bu kadar olay olmasının sebebi önerilmesinin Türkiye piyasasına yeni girmeleri ve fp konusunda çok iyi olmaları ve tasarım olarak şık sade her kullanıcıya hitap ediyor 2k ya aynı kalitede razer msi asus alamazsın mesela o yüzden bu markalara yöneliyor kullanıcılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,088
Üyeler
189,967
Son üye
kozi
Geri