Kule tipi ya da sıvı soğutma almak istiyorum hangisi daha iyi olur sıcaklık gösteren ekranı da olsa güzel olur ne almalıyım
Kasanın alabileceği maks boyut nedir ona göre bi tavsiye verilebilir.Kule tipi ya da sıvı soğutma almak istiyorum hangisi daha iyi olur sıcaklık gösteren ekranı da olsa güzel olur ne almalıyım
360mm hocamKasanın alabileceği maks boyut nedir ona göre bi tavsiye verilebilir.
Kasa almadım da hocam kasada önerirseniz olurKasanın alabileceği maks boyut nedir ona göre bi tavsiye verilebilir.
Hocam herhangi bir kule tipi soğutucu o işlemciyi tutamaz,sıvı soğutucu almak zorundasınız hava soğutucusu boş yere bakmayın.Kule tipi ya da sıvı soğutma almak istiyorum hangisi daha iyi olur sıcaklık gösteren ekranı da olsa güzel olur ne almalıyım
Kule tipi ya da sıvı soğutma almak istiyorum hangisi daha iyi olur sıcaklık gösteren ekranı da olsa güzel olur ne almalıyım
Soğutucudan önce anakartın nedir o işlemciye yetecek mi?Kule tipi ya da sıvı soğutma almak istiyorum hangisi daha iyi olur sıcaklık gösteren ekranı da olsa güzel olur ne almalıyım