R7 9800x3d için anakart önerisi

Hocam haklısınızda arada 1800 tl var amazonun taksit farkı, 2. Elde satma kolaylığı ve 9. Nesille tam uyumluluk farkı var bende 100k küsüre pc toplanırken 1800 tl fark değer ama diğer yandan 10k ya vs b850 alıncaksa bence de sorun yok 4 5 k farklı şekilde değerlendirilebilir
Biraz araştırdım da tomahawk serisi anakartlar ile ve çoğu msi x870 anakart ile uyumlu çalışıyormuş. Şuanki fiyat farkına bakarsak zaten x870 tomahawk alırım ama bayramda indirime girerse b850 tomahawk onu tercih ederim. gigabayt aerous buldum x870 oda iyi diyorlar ama 9800x3d için en uyumlu tomahawk serisiymiş. Araştırmalar öyle söylüyor.

Anakarttan kıs ekran kartını 5080 seç. En mantıklısı olur

Biraz araştırdım da tomahawk serisi anakartlar ile ve çoğu msi x870 anakart ile uyumlu çalışıyormuş. Şuanki fiyat farkına bakarsak zaten x870 tomahawk alırım ama bayramda indirime girerse b850 tomahawk onu tercih ederim. gigabayt aerous buldum x870 oda iyi diyorlar ama 9800x3d için en uyumlu tomahawk serisiymiş. Araştırmalar öyle söylüyor.
İşlemci için en uyumlu diye bir şey yok a620 ye taksan bile çalışır am5 çünkü.

X870 Tomahawkda yazılım tarafında sorun yaşayanlar var tabi yaşarmısın bilmiyorum şans işi şahsen X870 Aorus Elite alırım çok dolu ve sıkıntısız bir anakart.Q-CODE var 4 m2 var üçü gen5 biri gen 1 soğutucu iyi özellike en üstteki gen 5 olan.Gaming gecesınde 13K olabiliyor mümkünse öyle al.

Şunuda alabilirsin uygun fiyatlı 80A SPS üstelik baya iyi bir anakart B650 Tomahawkın aynısı hemen hemen.ç

Son düzenleme:
kesinlikle öyle. Tomahawk serisini öneririm özellikle x870E serisini

kesinlikle öyle. Tomahawk serisini öneririm özellikle x870E serisini
E serisine bütçe çıkmaz hocam. Çok pahalı oluyor onlar.
İşlemci için en uyumlu diye bir şey yok a620 ye taksan bile çalışır am5 çünkü.

X870 Tomahawkda yazılım tarafında sorun yaşayanlar var tabi yaşarmısın bilmiyorum şans işi şahsen X870 Aorus Elite alırım çok dolu ve sıkıntısız bir anakart.Q-CODE var 4 m2 var üçü gen5 biri gen 1 soğutucu iyi özellike en üstteki gen 5 olan.Gaming gecesınde 13K olabiliyor mümkünse öyle al.

Şunuda alabilirsin uygun fiyatlı 80A SPS üstelik baya iyi bir anakart B650 Tomahawkın aynısı hemen hemen.ç
B650 almam hocam. En kötü B850 alırım. Çünkü uzun süre götürsün istiyorum. Bu arada yazılım sorunu derken ne tür sorunlar oluyormuş bilginiz var mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,177
Üyeler
190,700
Son üye
skyress007
Geri