Ps5 alacagım bazı sorularım var

Hasancntz

80+
Reaksiyon skoru
111
merhaba iyi forumlar yakında zamanda ps5 alacagım ama aklımda bazı sorular ilk defa el konsolu alacagım için sadece şuna karar verdim cdli sürüm
1-ps 5 slim kasa mı standartd kasa mı
2- itahlatçı garantili almak mantıklı yoksa paraya kıyıp bilkom garantili mi
3- kol alışmak için hangi oyun önerirsiniz (ilk defa kola alacagım için)
4-ps 5 satın alınca içinde kol çıkıyor mu yoksa ayritten yoksa ondan mı satın alıyoruz
5-kol şarj işini nasıl hal ediyoruz
6-sizin eklemek istediginiz bir şey varsa yazabilirsiniz
7-825 gb 1tb mevzusu ne bu gb ne için kullanılıyor
8-sadece hafta sonları kullanacagım için ps5 pro almak mantıklı mı
9 cfi muhabeti nedir ?
şimdiden yardımcı oldugunuz için teşekürler

slim kasa ve standart kasa arasında hiç bir fark yok ikiside aynı sadece slim de fan sesi bir tık yüksek diyorlar.
ithalatçı al geç. bilkom diye 10k fazla vermeye gerek yok 3-4 ps5 aldım bu zamana kadar hepsi ithalatçı garnatiliydi.
kol alışmak için ise aim assist olan ve çok kombo gerektirmeyen oyun oynayın bence astrobot bu konuda en iyisi.
ps5 alınca içinden 1 adet beyaz dualsense çıkar.
kol şarjını bittikce şarj ediyorsun hepsi bu kadar type c ile.
825gb standrt kasalarda geçerli. slimlerde 1tb.
ps5 pro mantıklı. ithalatçı garnatili alacaksan ama.
cfi muhabbeti de ülkelerin ürettiği cihaz koduna göre değişir sıvı akma sorunu falan da yok tamamen hurafe köy masalı. cfi flan boşver. bence en temizi ps5 pro al keyfine bak hemde cfi 1tb 825gb falan gibi saçma şeylerle uğraşma. hepsi bu.

slim kasa ve standart kasa arasında hiç bir fark yok ikiside aynı sadece slim de fan sesi bir tık yüksek diyorlar.
ithalatçı al geç. bilkom diye 10k fazla vermeye gerek yok 3-4 ps5 aldım bu zamana kadar hepsi ithalatçı garnatiliydi.
kol alışmak için ise aim assist olan ve çok kombo gerektirmeyen oyun oynayın bence astrobot bu konuda en iyisi.
ps5 alınca içinden 1 adet beyaz dualsense çıkar.
kol şarjını bittikce şarj ediyorsun hepsi bu kadar type c ile.
825gb standrt kasalarda geçerli. slimlerde 1tb.
ps5 pro mantıklı. ithalatçı garnatili alacaksan ama.
cfi muhabbeti de ülkelerin ürettiği cihaz koduna göre değişir sıvı akma sorunu falan da yok tamamen hurafe köy masalı. cfi flan boşver. bence en temizi ps5 pro al keyfine bak hemde cfi 1tb 825gb falan gibi saçma şeylerle uğraşma. hepsi bu.
teşekürler cevapınız için

ben ekonomist şekilde yanıt veriyorum: pro iyi güzel de fiyatı 47k, çok pahalı. Bence onun yerine ps5 almak mantıklı ama tabii ben çok ağır oyunlar oynarım diyorsan pro daha iyi olur. Oyunlara örnek: back myth vukong , ark survival ascended.

ben ekonomist şekilde yanıt veriyorum: pro iyi güzel de fiyatı 47k, çok pahalı. Bence onun yerine ps5 almak mantıklı ama tabii ben çok ağır oyunlar oynarım diyorsan pro daha iyi olur. Oyunlara örnek: back myth vukong , ark survival ascended.
oyanyacgım iki oyun fc serisinden bir oyun kesin oynarım gta 6 kararsızım

Sıfırdan alıyorsan PS5 Pro alma şansın varsa al geç. Bende yeni aldım sayılır 1.5 ay falan oldu ithalatçı garantili olarak.

Sıfırdan alıyorsan PS5 Pro alma şansın varsa al geç. Bende yeni aldım sayılır 1.5 ay falan oldu ithalatçı garantili olarak.
valla 2 neden dolayı ps pro alsam mı almasam arası kaldım cd yok ve haftada en fazla 1 bilemedim 2 gün oynamak bilmiyorum çok kararsızım

düz ps5 alma, gta6 çıktığında ps5 prosu olanlar daha fazla keyif alacak oyundan, ben risk alıp ithalatçı garantili uygun fiyatlıyı alırdım.

merhaba iyi forumlar yakında zamanda ps5 alacagım ama aklımda bazı sorular ilk defa el konsolu alacagım için sadece şuna karar verdim cdli sürüm
1-ps 5 slim kasa mı standartd kasa mı
2- itahlatçı garantili almak mantıklı yoksa paraya kıyıp bilkom garantili mi
3- kol alışmak için hangi oyun önerirsiniz (ilk defa kola alacagım için)
4-ps 5 satın alınca içinde kol çıkıyor mu yoksa ayritten yoksa ondan mı satın alıyoruz
5-kol şarj işini nasıl hal ediyoruz
6-sizin eklemek istediginiz bir şey varsa yazabilirsiniz
7-825 gb 1tb mevzusu ne bu gb ne için kullanılıyor
8-sadece hafta sonları kullanacagım için ps5 pro almak mantıklı mı
9 cfi muhabeti nedir ?
şimdiden yardımcı oldugunuz için teşekürler
4k vrr'lı televizyonun varsa ps5 pro al tabi bütçe varsa, olmuyorsa ps5 alim 1tb al. İkisinide kullandım garanti bana kalırsa çok bir önem arzetmiyor ithalatçı al geç (tabi fiyata göre gidipte ithalatçılara fazla para gömme).

Geri