Arondir
80+
- Reaksiyon skoru
- 268
Sana bu iyiliği yapacam biliyor musun tek tek açıklayacam.Nutellanın üretiminden şüphe duymak ne demek, bunu anlamak için hangi kitapları okumamız lazım. Burdan bakınca yapay zekaya ihtiyacı olan senmişsin gibi görünüyor. Nutallanın arkasını çevir, sonra yapay zekaya Sor neden ilk sırada şeker yazıyor diye. Bu ürünün yüzde kaçı şeker bir öğren bakalım.
ilk mesajım " 10 numara kıvamı ve tadı var acımam yerim. %40-50 fındık etiketi var diye ne oldugu belli olmayan şeyler yiyenlerin kaçırması işime gelir." Burda nutellanın tadının güzel üretim sürecinin kaliteli olduğunu ve üretimine güvendiğimi diğer içeriği yüksek fındık olanların üretim sürecine güvenmediğimi anlattımışım. İçerik ile ilgili tek bir beyanım yok.
"Ne olduğu belli olmayan senin yediğin ama sen bilirsin tani" bunu cevap olarak yazmışsın nutellanın ne olduğunun belli olmadığını söylemişsin. Bu şu demek etiket üzerinde yazılanlara ve üretim sürecine güvenmiyorum demek.
Bende " Nutellanın üretiminden şüphe mi duyuyorsun "? çünkü yukarda nutellaya güvenmediğini yazmışsın doğrumak için soruyorum.
Sende cevap olarak: "Üretiminden şüphe duymak ne demek reis, aslında üretilmiyor kendi kendine ortaya çıkıyor gibi bir şey mi?" Burdan itibaren senin ne okuduğunu nede yazdığını anlamadığını anlıyorum. Ve kitap okuman gerektiğini söylüyorum dostane şekilde.
Bak tek tek aramızdaki diyaloğu açık açık yazdım sana bu iyiliği bir seferlik yaptım. Gerçekten kitap okuman gerekiyor.