Ekran kartı satışı rtx 2060

6700xt alacağım galiba güzel bir ilan düşerse alacağım direkt işlemci yenilemem için biraz zamana ihtiyacı

sanırım en mantıklı seçenek 6700 xt gibi duruyor benim için işlemci konusuna gelirsek r5 5500 r5 5600 altı kurtarmıyor galiba genel olarak darboğaz hesabı yaptığımda 0 gösteriyordu önceliğim olmaz ama elime para geçerse yükseltmeyi düşünüyorum işlemciyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yabancısıyız valla hocam o kartın

merhaba hayır daha satmadım
İlanınız varmı uygunsa bende arıyorum

6700xt alacağım galiba güzel bir ilan düşerse alacağım direkt işlemci yenilemem için biraz zamana ihtiyacı

sanırım en mantıklı seçenek 6700 xt gibi duruyor benim için işlemci konusuna gelirsek r5 5500 r5 5600 altı kurtarmıyor galiba genel olarak darboğaz hesabı yaptığımda 0 gösteriyordu önceliğim olmaz ama elime para geçerse yükseltmeyi düşünüyorum işlemciyi

yabancısıyız valla hocam o kartın

merhaba hayır daha satmadım
ryzen 5 5600 rx6700xt ikilisi mükemmel olur hocam

Kovalarsanız 11k bandında RX 6800 XT düşürebilirsiniz.

5 den fazlaya okutamazsın o Kartı söylüyorum peşin peşin

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
İlanınız varmı uygunsa bende arıyorumkl

İlanınız varmı uygunsa bende arıyorum
kargo ile mi alacaksınız hocam

ryzen 5 5600 rx6700xt ikilisi mükemmel olur hocam
valla tadından yenmez işlemci tarafında ilan çok ekran kartı yakalamak biraz zorlayacak beni hayırlısı

onu da bir süre kovaladım fakat
11k bandına bulursam bir saniye düşünmeden alırım onu da gezindim bi ara adam akıllı ilan bulamayınca 6700e kaydım

5 den fazlaya okutamazsın o Kartı söylüyorum peşin peşin
kargo ile göndermek tercihim olmadığı için ikisini de iptal ettim 6.5 vereyim kargola diyen bile oldu

ya aslında diğer şehir ilanlarından bir şekil bulunur ama istanbulda oturuyorum zaten çoğu kargo ile göndermiyor şu ekran kartı satışı yapanlara da bir türlü kanım ısınmadı nedense kişiden almak daha mantıklı geliyor

Ekler

• Screenshot_20260317-073627.webp
    Screenshot_20260317-073627.webp
    26.6 KB · Hit: 19
Son düzenleme:
kargo ile mi alacaksınız hocam

valla tadından yenmez işlemci tarafında ilan çok ekran kartı yakalamak biraz zorlayacak beni hayırlısı

onu da bir süre kovaladım fakat

11k bandına bulursam bir saniye düşünmeden alırım onu da gezindim bi ara adam akıllı ilan bulamayınca 6700e kaydım

kargo ile göndermek tercihim olmadığı için ikisini de iptal ettim 6.5 vereyim kargola diyen bile oldu

ya aslında diğer şehir ilanlarından bir şekil bulunur ama istanbulda oturuyorum zaten çoğu kargo ile göndermiyor şu ekran kartı satışı yapanlara da bir türlü kanım ısınmadı nedense kişiden almak daha mantıklı geliyor
Istanbuldayım hocam ilanınız varmı uygunsa almak istiyorum

Tax free ile 5060 --> 270euro
9060xt --> 370 euro gibi bir fiyata geliyor
sizce düşünülebilir mi? önümüzdeki ay ispanyaya bi gideceğim
ti ve 5070in üzerileri bütçemi çok aşıyor 5060daki çekincem ise 8GB oluşu, kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi

Geri