Yardım Bu ram alınır mı? 3600mhz cl18'den buna gecmek fps kaybettirir mi?

Fiyat piyasaya göre iyi gibi ama yine pahalı geliyor. Beyaz istiyorum dersen olabilir

İkinci elde çok sahte var dikkat edin ikinci el alcaksanız, bunun dışında çok diyenler haklı da piyasa böyle adamın ihtiyacı varsa alacak mecbur, bende xpg spectrix d35g 2x16 beyaz almıştım 3 bin TL'ye 11 ay önce, şu piyasada aşırı fazla bu paralar ama maalesef kriz var.

Valla mümkünse RAM işini sona bırak şuan piyasa fena. Ben 16GB RAMimi gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum piyasa düzelince değiştiririm şu paraları vermek hiç mantıklı gelmiyor.
ya benim anakartta 4 slotluk yer var zamanında topladığımda 8x2 almıştık şu an bulamıyorum bulsam da 3 4 ten aşağı değil sarı sayfada normal mi bu
Post automatically merged:

T-FORCE VULCAN TUF GAMING ALLIANCE 16G 2X8

var

ya benim anakartta 4 slotluk yer var zamanında topladığımda 8x2 almıştık şu an bulamıyorum bulsam da 3 4 ten aşağı değil sarı sayfada normal mi bu
Post automatically merged:

T-FORCE VULCAN TUF GAMING ALLIANCE 16G 2X8

var
Şuan RAM piyasası çok saçma bir durumda herkes saçma sapan fiyatlar koyuyor çünkü sıfırlarında kriz var onlar da pahalı. Şahsen 16GB nin aşırı yetersiz kalacağı bir işin yoksa bir süre elindekiyle devam et derim. Bende de benzer bir kit var güncel oyunlara ve ufak çaplı renderlara yetiyor hala, fiyatlar bu kadar abartı olmasa ben de 32 yapacaktım ama bu piyasada beklemeyi seçiyorum.

Şuan RAM piyasası çok saçma bir durumda herkes saçma sapan fiyatlar koyuyor çünkü sıfırlarında kriz var onlar da pahalı. Şahsen 16GB nin aşırı yetersiz kalacağı bir işin yoksa bir süre elindekiyle devam et derim. Bende de benzer bir kit var güncel oyunlara ve ufak çaplı renderlara yetiyor hala, fiyatlar bu kadar abartı olmasa ben de 32 yapacaktım ama bu piyasada beklemeyi seçiyorum.
yani hocam yaza doğru beyaz kasaya geçmeyi planlıyorum kule tipi soutucum olduguundan dolayı sıvıı sogutucu baktım oda buu : https://www.amazon.com.tr/MSI-CoreL...ıvı+i̇şlemci+soğutucusu,computers,207&sr=1-12
hhazır değğişmişkken 16yı 32 yapmak istiyodm ama aşırrı saçma fiyatlarla kkarşıllaşşştım bekllemeyi mi öneriiyorsnuz

Geri