Sarı sitee yok baska napayım
Post automatically merged:
Yasak değil miydi hocam sarı siteyi göstermekBu işin oluru suan denk getirsen şuradan:
Alıntıyı görüntüle
Sarı sitee yok baska napayım
Yasak değil miydi hocam sarı siteyi göstermekBu işin oluru suan denk getirsen şuradan:
Alıntıyı görüntüle
Kim cikarmis kardesim bu yasaları yok oyle bişi kurallarda yazmıyor.Yasak değil miydi hocam sarı siteyi göstermek![]()
S A K I N !Alıntıyı görüntüle
Kasam ile uyumlu olması ıcın beyaz ve rgb istiyorum
İkinci El al sıfır ram falan alma değmez, bu tam 3 ay önce 4-5kydi yazık vallahi verilmezAlıntıyı görüntüle
Kasam ile uyumlu olması ıcın beyaz ve rgb istiyorum
ya benim anakartta 4 slotluk yer var zamanında topladığımda 8x2 almıştık şu an bulamıyorum bulsam da 3 4 ten aşağı değil sarı sayfada normal mi buValla mümkünse RAM işini sona bırak şuan piyasa fena. Ben 16GB RAMimi gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum piyasa düzelince değiştiririm şu paraları vermek hiç mantıklı gelmiyor.
Şuan RAM piyasası çok saçma bir durumda herkes saçma sapan fiyatlar koyuyor çünkü sıfırlarında kriz var onlar da pahalı. Şahsen 16GB nin aşırı yetersiz kalacağı bir işin yoksa bir süre elindekiyle devam et derim. Bende de benzer bir kit var güncel oyunlara ve ufak çaplı renderlara yetiyor hala, fiyatlar bu kadar abartı olmasa ben de 32 yapacaktım ama bu piyasada beklemeyi seçiyorum.ya benim anakartta 4 slotluk yer var zamanında topladığımda 8x2 almıştık şu an bulamıyorum bulsam da 3 4 ten aşağı değil sarı sayfada normal mi bu
Post automatically merged:
T-FORCE VULCAN TUF GAMING ALLIANCE 16G 2X8
var
yani hocam yaza doğru beyaz kasaya geçmeyi planlıyorum kule tipi soutucum olduguundan dolayı sıvıı sogutucu baktım oda buu : https://www.amazon.com.tr/MSI-CoreL...ıvı+i̇şlemci+soğutucusu,computers,207&sr=1-12Şuan RAM piyasası çok saçma bir durumda herkes saçma sapan fiyatlar koyuyor çünkü sıfırlarında kriz var onlar da pahalı. Şahsen 16GB nin aşırı yetersiz kalacağı bir işin yoksa bir süre elindekiyle devam et derim. Bende de benzer bir kit var güncel oyunlara ve ufak çaplı renderlara yetiyor hala, fiyatlar bu kadar abartı olmasa ben de 32 yapacaktım ama bu piyasada beklemeyi seçiyorum.