vram soğutucudan kastın nedir acaba anakart konusunda gerçekten bilgi eksiğim çok.Uyumlu olur fakat vram sogutucular yeterli olur mu bilmiyorum
b650 serisi en fazla 6 katmanlı olur ve b 850 ler 8 ve üstü her katman arttıkça firmalar daha iyi soğutma plakları kullanmak zorunda kalır o yüzden diyoruz fazla ısınanları en az b 850 lazım diyoruz , katmanları tek tek sayarsam kafa açarım çok ondan basit anlattımvram soğutucudan kastın nedir acaba anakart konusunda gerçekten bilgi eksiğim çok.
Evet takarsın oyunlarda test et frekans düşüyormu vb vrm sıcaklığına bak anakart elindeyde işlemciyle uyumunu soruyosan evet uyumluMerhabalar kasım indiriminde 5070 li hazır sistemi almıştım ve şuan güncel olarak 7500f var ve bu işlemciyi 7800x3d ile değiştirmeyi düşünüyorum ancak uyumlu mudur ya da istediğim performansı alabilir miyim?
teşekkür ederim anakart mevcut elimde evet o zaman herhangi bir sorun çıkmaz hepinize cevaplar için teşekkür ederimEvet takarsın oyunlarda test et frekans düşüyormu vb vrm sıcaklığına bak anakart elindeyde işlemciyle uyumunu soruyosan evet uyumlu
Bios güncelle takmadan önce mutlaka yoksa görüntü gelmezteşekkür ederim anakart mevcut elimde evet o zaman herhangi bir sorun çıkmaz hepinize cevaplar için teşekkür ederim
anakarta zaten sahibim üstteki mesajda belirttiğim gibi anakartı tekrardan almak istemediğimden sordumOnun yerine biraz daha bütçeyi arttırıp bunu alin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya şunu alin