Çözüldü✓ Biostar B650mt anakart 7800x3d olur mu?

rhupath

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar kasım indiriminde 5070 li hazır sistemi almıştım ve şuan güncel olarak 7500f var ve bu işlemciyi 7800x3d ile değiştirmeyi düşünüyorum ancak uyumlu mudur ya da istediğim performansı alabilir miyim?

Uyumlu olur fakat vram sogutucular yeterli olur mu bilmiyorum

benim de çok bilgim yok ama o anakartla işlemci yükseltmeni önermem

vram soğutucudan kastın nedir acaba anakart konusunda gerçekten bilgi eksiğim çok.
b650 serisi en fazla 6 katmanlı olur ve b 850 ler 8 ve üstü her katman arttıkça firmalar daha iyi soğutma plakları kullanmak zorunda kalır o yüzden diyoruz fazla ısınanları en az b 850 lazım diyoruz , katmanları tek tek sayarsam kafa açarım çok ondan basit anlattım

Merhabalar kasım indiriminde 5070 li hazır sistemi almıştım ve şuan güncel olarak 7500f var ve bu işlemciyi 7800x3d ile değiştirmeyi düşünüyorum ancak uyumlu mudur ya da istediğim performansı alabilir miyim?
Evet takarsın oyunlarda test et frekans düşüyormu vb vrm sıcaklığına bak anakart elindeyde işlemciyle uyumunu soruyosan evet uyumlu

teşekkür ederim anakart mevcut elimde evet o zaman herhangi bir sorun çıkmaz hepinize cevaplar için teşekkür ederim
Bios güncelle takmadan önce mutlaka yoksa görüntü gelmez

kullan abartacak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,814
Üyeler
190,274
Son üye
pacmanizer
Geri