🔥İndirim COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 - 7700 TL (açıklamayı okuyun)

PCIe hat sayısı değişiyor buna baglida özellikler değişiyor tabi üreticiye bağlı kimisi başka bi özelliğe paylaşır falan zart zurt ve de belli standartlar getiriyor.Bu anakartin kağıt üstünde b850 den farkı yok. Colorfulun biosu muamma zaten bende biliyorum.
biliyosan madem gereksiz savunmaya gerek yok 5k ya sattılar da ben mi almayın dedim bu fiyata çok güzel anakartlar var. sapphire yeni amd anakartlarını getirdi onda da a620 si bile dolu dolu ve 4k

arkadaşlar inanmayın bu yobaza dm den anakartı kötülüyor burada konu açıyor mesaj kasmak için yapılıyor ❗❗❗
(bu arada mis gibi anakart şanslıysanız üzmez)
Dostlar kendisi benim b650 s2h'ımı kıskanıyor ondan dolayı sürekli laf ediyor bana inanmayınız.

Dostlar kendisi benim b650 s2h'ımı kıskanıyor ondan dolayı sürekli laf ediyor bana inanmayınız.
Allah'a yakın bana up uzak olsun o anakart kuşumun dışkısı bile ram slotu yakmaz

biliyosan madem gereksiz savunmaya gerek yok 5k ya sattılar da ben mi almayın dedim bu fiyata çok güzel anakartlar var. sapphire yeni amd anakartlarını getirdi onda da a620 si bile dolu dolu ve 4k
Sapphire'ın anakartlari Asrock yapıyordu herhalde öyle diyorlardi.En son voltaj mi yanlis veriyordu hatırlamıyorum X3D yakıyordu duzeldiyse bilemiyorum alınabilir duruma göre.

Sapphire'ın anakartlari Asrock yapıyordu herhalde öyle diyorlardi.En son voltaj mi yanlis veriyordu hatırlamıyorum X3D yakıyordu duzeldiyse bilemiyorum.
yeni gelen kartlara bak bi aşırı iyiler özellikle düşük seviyeye oynamışlar ve çok mantıklı yapmöışlar

Sapphire şu anki gördüğüm en temiz biosa sahip ve en basiti o konuda da çok avantajlı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

doblo ön sol g65b zuhahahahaha.
beni engelle ya valla

Anakart Dolu Dolu Ama Bİos Destegi Yok En Son 9-2025 de güncelleme almış en kötü b650m-r ye baktım 2026/02 bios destegi berbat asus da agesa 1.3.0.0 a geçilmiş colorfulda hak getire çok yavaş
tek korkum bu benim de o yüzden pek yanaşmıyorum bu markaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,432
Üyeler
193,033
Son üye
Shadow67
Geri