Yardım Ekran kartım yanıt vermiyor açıklamaya hata kodunu yazıyorum.

Hocam bi bakarmisiniz @dızciii
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok sıcak değil çalışmaması normal diye biliyorum
evet ama oyuna giriyorm misal yine sıcaklık aynı kullanıyorum artıyor ama fanlar çalışmıyor ve bu ışık başladı bu sefer ekran kartı 6650xt

evet ama oyuna giriyorm misal yine sıcaklık aynı kullanıyorum artıyor ama fanlar çalışmıyor ve bu ışık başladı bu sefer ekran kartı 6650xt
Benim Nvidia ekran kartında aynısı oldu driver sildim yükledim düzeldi değişik

Hocam bi bakarmisiniz @dızciii

Çok sıcak değil çalışmaması normal diye biliyorum
driver başlatma hatası timeout yiyo driver. ddu ile driverları temiz kaldır baştan kur kuraraken bi hata oldu büyük ihtimalle

driver başlatma hatası timeout yiyo driver. ddu ile driverları temiz kaldır baştan kur kuraraken bi hata oldu büyük ihtimalle
Tamamdır

Peki bu kasadaki yanıp sönen kırmızı ışık ne anlama geliyor vento kasanın markası.

Tamamdır

Peki bu kasadaki yanıp sönen kırmızı ışık ne anlama geliyor vento kasanın markası.
kasada mı anakartta mı yanıyo

Ekler

• IMG_4937.webp
    IMG_4937.webp
    845.7 KB · Hit: 10
bunlar kasanın kendi ışıkları semboller tam belli olmuyo ama sorun yok

tamamdır şuanda tekrardan temiz kurulu yaptım oyunlarda felan kasma sorunu gitti ve amd adranalin soft da ekran kartı düzgün gözüküyor sıcaklıkta normal \VEN_1002&DEV_73EF&SUBSYS_65021EAE&REV_C1\6&a70b3&0&00000009 had a problem starting. ama aygıt yöneticisinde hala bu hata var ?

oyunlarda fps sorunu ama ekran kartına yüklensemde fanlar çalışmıyor ve amd nin oyuna girerken sağ üste çıkan bildiriminde tüm özelikler devre dışı diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,177
Üyeler
190,700
Son üye
skyress007
Geri