Ne oldu anlamadım sizce ne oldu?

rxsy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Bugün PC başında oturmuş ders çalışıyodum bi anda 5 kere monitör kapandı geri açıldı böyle ekranda marka yazıp geri açılıyordu sanki tuştan açıp kapatmak gibi neyse sonra evin sigortası attı daha sonra gittim kaldırdım ama bu sefer mahallenin elektriği gitti elektrik gitmesi normal ama monitör ne alaka

Bugün PC başında oturmuş ders çalışıyodum bi anda 5 kere monitör kapandı geri açıldı böyle ekranda marka yazıp geri açılıyordu sanki tuştan açıp kapatmak gibi neyse sonra evin sigortası attı daha sonra gittim kaldırdım ama bu sefer mahallenin elektriği gitti elektrik gitmesi normal ama monitör ne alaka
psu dan şüphelen bence diğer problem prizin kablolarında (mavi sarı kırmızı) bir sorun olması evin elektrik hattında problem olabilir bu daha mantıklı kalıyor aralarında

Monitörün bağlı olduğu prizden güç kesip aldığı için sen monitörü eğer elle kapatmak yerine sadece windowsu kapatıyorsan monitör sleepte kalıyor kapatmıyor kendini güç gidip geldiğinde yada kasadan hdmi-dpi ile görüntü almaya başladığında ise uyanıyor

Mahalleye yıldırım düşmüştür. Kalıcı arızalar olabilir.

elektirik dün gece 12 de gitti bugün ikindi vakti geldi trafo patlamış pc monitörde bir sorun yok

voltaj dengesizliği olabilirmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,733
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri