t1nerx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
Hocam ultimate atk A9 airden daha iyiAir sanki sürekli şarja bağımlı olacakmış gibi geliyor maya x de gözümü söktü gel bana diyor ha CS falan oynarız senle akar
Hocam ultimate atk A9 airden daha iyiAir sanki sürekli şarja bağımlı olacakmış gibi geliyor maya x de gözümü söktü gel bana diyor ha CS falan oynarız senle akar
hayırlı olsuna9 pro cektim beyler
air daha iyi diye biliyuorum benHocam ultimate atk A9 airden daha iyi
swicthler farklı sanırım yanlıs olmasın air daha üstünAz önce baktım 800 mah bataryası var birde diğer özellikleri hepsi aynı
Hayır bakın isterseniz tek farkları bataryalarıair daha iyi diye biliyuorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
swicthler farklı sanırım yanlıs olmasın air daha üstün
Senin yaşındayken ben cs1.6 base builder oynardım ne dinazor adamım ya.3-4 sene oldu oynamayalı 16-17 yaşındayım 13 yaşımda bıraktım 8-9 yaşımdan beride oynuyordum hiç bir şey hatırlamıyorum
hayırlı olsun
H.oa9 pro cektim beyler
Valla 18 yaşındayım 13-14den beri valodayım ondan öncesinde full pubg mobile emülatör takılıyoduk. Son 4 senedir valo oynuyorum ama inan sadece 1.5 senesi direkt aynı rankta sabit kaldığım olmuş. Ne illet bir şey bu rekabetçi oyunlar bırakamıyorsunda3-4 sene oldu oynamayalı 16-17 yaşındayım 13 yaşımda bıraktım 8-9 yaşımdan beride oynuyordum hiç bir şey hatırlamıyorum
hayırlı olsun