❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
forum iyice beynini eritti ya. Amazon depo konusunda sabah 8 akşam 12 hırstan salyalı ağızla mesai yapıp ürün kovalayan gundiler yetişemediği indirim yüzünden başkalarına laf etmiş. Yetişebilseydiniz alıp satmayacaktınız sanki boş yapmayı bırakın
Noktasına virgülüne katılıyorum.

Al satçılara ürün alamadıkları için laf atan al satçıların gönderisini okuma işi :kekw:
kimse yalan atmasın forumun çoğu ürünü alıp satmak için ya da yükseltmek için alıyor ben o yamyam kokunuzu alırım depo indirimlerinin konusunu açtım diye laf yemişliğim var bu forumda (da yamyamı) hatta şuan bu konunun içinde sahibinden ilanı dahi açan vardır dfhdfhdfgfd

Bugün de güldük Vatanbilgisayar sayesinde. Nasılda sazan yakaladılar bugün. Bereketli gün. Onaylananlar da geri çekiliyor. 😅

forum iyice beynini eritti ya. Amazon depo konusunda sabah 8 akşam 12 hırstan salyalı ağızla mesai yapıp ürün kovalayan gundiler yetişemediği indirim yüzünden başkalarına laf etmiş. Yetişebilseydiniz alıp satmayacaktınız sanki boş yapmayı bırakın
Aydi kardeş sen niye beğendin aleyhine yazılan yazıyı

Müşteri hizmetlerine sordum arkadaşlar ürünü stokcular alıp fahiş fiyata satmasinlar diye ayıklama usulu yapıyorlarmış haksız kazanç muhabbetinden dolayı yetkililer inceleyip onayliyormus ürünleri bilginiz olsun 1 ürün den fazla alım varsa şüpheli kabul edilip komple iptal ediliyormuş bilginize

bana satın aldıktan sonra siparişiniz alındı maili gelmedi siparişiniz onay bekliyor kısmında duruyor normalde her alışverişin hemen ardından siparişiniz alındı maili gelirdi acaba iptal mi gelecek

Biraz da bu yeni fiyatlardan alanlar olursa maliyet düşürüp gönderme ihtimalleri olabilir 😀

Al satçılara ürün alamadıkları için laf atan al satçıların gönderisini okuma işi :kekw:
kimse yalan atmasın forumun çoğu ürünü alıp satmak için ya da yükseltmek için alıyor ben o yamyam kokunuzu alırım depo indirimlerinin konusunu açtım diye laf yemişliğim var bu forumda (da yamyamı) hatta şuan bu konunun içinde sahibinden ilanı dahi açan vardır dfhdfhdfgfd
40 sayfadaki 500 mesaj toplandi amogus oynuyoruz sanki al satci kim diye. Bence o herkese al satci diyen arkadas kendisi ilan acti burada da ragebait atiyor.

Yok şu sahibindene koymuş yok letgoya koymuş yok kendime aldım, al sata aldım, iptal geldi gelicek vs vs. Doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz anca boş laf. Beklemeyi bilin bakıp görelim kargoya falan verildikten sonra şu muhabbeti yapsanız neyse

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri