❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Fiyat hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü 0 falan eksik değil direkt apayrı fiyatları vardı bir sürü ramde.Muhtemelen stok eritmek istediler piyasa yüzünden ram satışları azaldığı için,aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
%80 indirimle mi eritiyorlar :D

Sonradan görenlere veya o sıra fiyatları yakalayamayanlar için amme hizmeti. Görebildiklerimi yazdım.

Ekler

• Yeni Proje.webp
    Yeni Proje.webp
    124.7 KB · Hit: 260
Sistemlerde indirim bekledim. Geçen yıl bu aylarda 4060 lı sistemi 13.5k ya vermişlerdi. Bu yıl ram. Seneye ne gelir bilemedim :D

Birilerinin paraya ihtiyacı var. “RAM üretilmiyor” adı altında piyasayı allak bullak ettiler. Hep bu reklam alıp ürün öven YouTuber’lar yüzünden oluyor bunlar. 2-3 YouTuber maalesef “kötü haber geldi, RAM’ler zamlanıyor” videosu attıktan 2 gün sonra RAM’ler 10 katı fiyata satılmaya başladı. Hep danışıklı dövüş. Geçen bir video izledim Gullit Kit gamepad reklamı almış bir YouTuber var; kolu nasıl övüyor. Yanına da almış 4-5 gamepad, farklı farklı renkler… kısacası parayı verenin malı iyi olur, veya parayı verip ekran kartlarını 2 katı fiyat yapabilirsiniz. youtuberleri cok kücümsemeyin yani piyasaya yön veriyorlar.

Sonradan görenlere veya o sıra fiyatları yakalayamayanlar için amme hizmeti. Görebildiklerimi yazdım.
Zamanın da 1k fazla verip almadığım gskill şuan ilgimi çekiyor :D patriot tayfaya selam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri