🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

Yok değer değmez değil pişman olmazsın geri dönme 1080P alma tekrar diyorum, 2K 300 Hz falan al PC iyiyse memnun olursun.
uygun fiyatlı olursa neden olmasın ki :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 vibrance dediğin ne bir de modu neyde kullaniyorsun

Fps oyunculari icin uretiyorlar zaten onu sadece dikkat edersen cs valo turnuvalarinda genelde benq kullanılır, standar kullanici için değil
profilden nasıl bir adam olduğum anlaşılıyordur bence :LOL:

uygun fiyatlı olursa neden olmasın ki :)

profilden nasıl bir adam olduğum anlaşılıyordur bence :LOL:
Imorrdu demi o

Yok değer değmez değil pişman olmazsın geri dönme 1080P alma tekrar diyorum, 2K 300 Hz falan al PC iyiyse memnun olursun.
7 vibrance dediğin ne bir de modu neyde kullaniyorsun

Steam ppm o spiderman :D . Cs hiç sevmem ama oyun fena değil sevmeme sebebim şirketin bile sevmeyip hilelere izin verdiği bir oyun olduğu için
he bilirm onu bende bi ara kullanırdım

Steam ppm o spiderman :D . Cs hiç sevmem ama oyun fena değil sevmeme sebebim şirketin bile sevmeyip hilelere izin verdiği bir oyun olduğu için
Ses Sinema Modu
Renk Doygunluğu 7
Parlaklık 48

Hoparlör var denmişti yukarıda arkadaşlar hoparlörün olmadığını söylüyorlar hayret satıcı sitesinde de hoparlörün var olduğu bildirilmiş

Hangi model bu hocam 2k olan mı bu arada güzel görünüyor gerçekten hayırlı olsun.
Evet 2k olan, valo oynadım monitör akıyor aşırı hızlı tepki veriyo beğendim, her açıya dönüyo monitör tam pivot yani, görüntü aşırı net, ama şunu çözemedim bazı ayarları kurcalayınca parlaklığı manuel sabit ayarlayamıyon kendi kendine sahneye göre ayarlanıyor sırf o yüzden çoğu ayarı kurcalayamıyorum parlaklığı sabit tutmak için, dcr tepki hızı fln bunlar parlaklık sabit iken ayarlanmıyor, parlaklık sahneye göre otomatikte iken ayarlanabiliyor tam çözemedim neyin engel olduğunu

Hoparlör var denmişti yukarıda arkadaşlar hoparlörün olmadığını söylüyorlar hayret satıcı sitesinde de hoparlörün var olduğu bildirilmiş
Valla ben hoparlör çıkışı da göremedim hoparlörden varsa da ses alamadım

Fotoğrafta gayet iyi duruyor. Yüksek hz de cabası.
Overclock ile 275hz ayarı var açılıp kapatılabiliyo ama açıp oyun oynamadım 260hz gayet yetiyo

Ekler

• IMG_20260323_203008415.webp
    IMG_20260323_203008415.webp
    1.7 MB · Hit: 55
Evet 2k olan, valo oynadım monitör akıyor aşırı hızlı tepki veriyo beğendim, her açıya dönüyo monitör tam pivot yani, görüntü aşırı net, ama şunu çözemedim bazı ayarları kurcalayınca parlaklığı manuel sabit ayarlayamıyon kendi kendine sahneye göre ayarlanıyor sırf o yüzden çoğu ayarı kurcalayamıyorum parlaklığı sabit tutmak için, dcr tepki hızı fln bunlar parlaklık sabit iken ayarlanmıyor, parlaklık sahneye göre otomatikte iken ayarlanabiliyor tam çözemedim neyin engel olduğunu

Valla ben hoparlör çıkışı da göremedim hoparlörden varsa da ses alamadım

Overclock ile 275hz ayarı var açılıp kapatılabiliyo ama açıp oyun oynamadım 260hz gayet yetiyo
Hocam peki otomatik parlaklık ayarı valorant oynarken sizi rahatsız etti mi ?

Hocam peki otomatik parlaklık ayarı valorant oynarken sizi rahatsız etti mi ?
Ediyo tabii ki %20-30 parlaklık sahneye göre artıp sahneye göre geri azalıyor ve göze batıyo, fps moduna aldım şuan parlaklık sabit (tahminimde fps modunda zaten tepki hızı ultra hızlıda o yüzden sıkıntı yok)

Geri