Verdiğim siparişlerden birinin içinden bir rami ayırıp göndermişler gerisi iptal yani komedi.valla hacı senelerdir vatandan pc bileşeni alırım ben bile çözemedim değişik bir firma ama seviyorum piyasanın sahibi benim dedirtiyor her indirimlerinde![]()
Verdiğim siparişlerden birinin içinden bir rami ayırıp göndermişler gerisi iptal yani komedi.valla hacı senelerdir vatandan pc bileşeni alırım ben bile çözemedim değişik bir firma ama seviyorum piyasanın sahibi benim dedirtiyor her indirimlerinde![]()
Diyebiliriz evetPcyi yeni dizeceğim, amd işlemcilerin daha popüler olmasına bakarsak daha iyi diyebilir miyiz o zaman
bende de öyle tek siparişte iki adet 1x16 şeklinde xpg ram almıştım birini onaylayıp diğerini iptal etmişlerVerdiğim siparişlerden birinin içinden bir rami ayırıp göndermişler gerisi iptal yani komedi.
×2 fiyatına bırakırım kankaİnsani fiyatlardan satacak olan var mı? Zaten 5te biri fiyatına aldınız muhtemelen taksit de yaptınız, ilanla uğraşmadan satmak isteyen yazabilir.
Daha komiği 2 altta 96lığı 65kya satan var onuda mı görmedi acabaKafalarıda güzel 68k olan ürünü 105 k satma ümidiyle koymak![]()
×2 fiyatına bırakırım knjAz kârla satmak isteyen varsa alınır![]()
2 x 16 7600 MHz gskill 20 k ya satıyorum hocamAz kârla satmak isteyen varsa alınır![]()
Elinde ne var hocam senin x2 fiyati ne oluyor yani×2 fiyatına bırakırım knj
47 e indirmis 70 yazan arkadas 96 lik ramiDaha komiği 2 altta 96lığı 65kya satan var onuda mı görmedi acaba
Dm den yaz şuan işteyimElinde ne var hocam senin x2 fiyati ne oluyor yani
miktar az diye kıyak yapmislar. e azgozluluk de yok. helal olsun vatana millete2 adet aldığım XPG ramlerin faturası kesilmiş ilginç şekilde benimkinin teki iptal olmadı.
Alıntıyı görüntüle
Bende 1 adet yazıyor ama X2 16 GB yazıyor bide 2 Ramin parasini çekmiş tek görmezler heralde2 adet aldığım XPG ramlerin faturası kesilmiş ilginç şekilde benimkinin teki iptal olmadı.
Alıntıyı görüntüle