Nethouse aradım da mesai saatleri dışında diye açmadılar yarın tekrar arayacağımbende sordum böyle cevap verdiler.
Nethouse aradım ürün amazon tarafından gönderilecekmiş depodaki ürünmüş ama hala kargo güncellenmedi benim de amazonla görüşün diye ama nasıl görüşeceğini bilmiyorum canlı desteğe bağlanmak istediğim zaman bağlanamıyorumbenimde teslim tarihi çarşamba diyor ama satın aldığım günden beri kargo güncellenmedi
Ben de görüştüm en sonunda sevkiyatla alakalı sorun tespit edilip sonra sevkiyata verilecekmiş 48 saat beklemem gerekiyormuş nolcak bilmiyorumAmazon temsilcisi 29una kadar beklemeniz lazım dedi neyi bekliyoruz anlamadım
Acaba ellerinde yok mu sipariş verdiler gelmesini bekliyorlar anlamadımAmazon temsilcisi 29una kadar beklemeniz lazım dedi neyi bekliyoruz anlamadım
Ben de görüştüm,Ben de görüştüm en sonunda sevkiyatla alakalı sorun tespit edilip sonra sevkiyata verilecekmiş 48 saat beklemem gerekiyormuş nolcak bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Acaba ellerinde yok mu sipariş verdiler gelmesini bekliyorlar anlamadım
Bakalım nolacak oturduk bekliyoruz
iptal maili geldi banada yav millet 70klık ramı 15e aldı biz 1500 tl dusugune ssd aldık gelmiyo arkadasBedava veriyolar sanki her üründe aynı muhabbet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iptal gibi duruyo