Monitor önerisi yapabilirmisiniz?

zcihatz

80+
Reaksiyon skoru
16
monitoru kırdım 5-6 k aralığında monitor önerir misiniz? 240 320 hz aralığında olursa iyi olur fazeon iyi markamıdır alınır mı?

Ekler

• IMG_0991.webp
    IMG_0991.webp
    1.4 MB · Hit: 34
  • IMG_0991.webp
    IMG_0991.webp
    1.4 MB · Hit: 35
kırdıktan sonra gelen pişmanlık hissi
Post automatically merged:

çok doğru tespit aşşağı kısma bakınız…
Benden kaçmaz hocam qklglşkwqşgklwqşleqwe

kırdıktan sonra gelen pişmanlık hissi

çok doğru tespit aşşağı kısma bakınız…
Yakında aynısını bende yapıcam bir oyun her geçen gün dahada iğrençleşebilir mi ya

Yakında aynısını bende yapıcam bir oyun her geçen gün dahada iğrençleşebilir mi ya
Piyasada o kadar güzel FPS oyunları far ki şu oyunu oynayan insanlara hayret ediyorum :D

Valorant değilde lol sağlam mental isteyen bir oyun ya valoda sesli sohbet biraz mental yoruyor daha çok.
Herhangi bir riot oyunu akıl sağlığı konusunda yorucu zaten.

cs ve valo dışında ne varki hızlı maç bulan
bf 1 , delta force , arena breakout , apex legends , en basitinden pubg (MOBİL DEĞİL) , son zamanlarda sıçtı ama multisi aşırı zevkli call of duty.

Piyasada o kadar güzel FPS oyunları far ki şu oyunu oynayan insanlara hayret ediyorum :D
Valorant bence piyasadaki en iyi fps oyunu .

Valorant değilde lol sağlam mental isteyen bir oyun ya valoda sesli sohbet biraz mental yoruyor daha çok.
Evet mentalin saglam degilse rekabetci oyunlar oynamamlisin konu sahibine de önerim direkt bırak bu tür oyunları

bf 1 , delta force , arena breakout , apex legends , en basitinden pubg (MOBİL DEĞİL) , son zamanlarda sıçtı ama multisi aşırı zevkli call of duty.
bunların hiçbirinde sağlam tr topluluğu yok birileriyle sövüşmedikten sonra tadı çıkmıyor oyunların

Valorant bence piyasadaki en iyi fps oyunu .
Kalite olarak olabilir ama oyuncu kitlesi olarak dünyanın en kötü kitlesi bu oyunda bence

bunların hiçbirinde sağlam tr topluluğu yok birileriyle sövüşmedikten sonra tadı çıkmıyor oyunların

Kalite olarak olabilir ama oyuncu kitlesi olarak dünyanın en kötü kitlesi bu oyunda bence
10-15 yaşında amerikalı çocuklara küfür ediyorum bende çok sorun değil xd

Geri