Benden kaçmaz hocam qklglşkwqşgklwqşleqwekırdıktan sonra gelen pişmanlık hissi
Post automatically merged:
çok doğru tespit aşşağı kısma bakınız…
Yakında aynısını bende yapıcam bir oyun her geçen gün dahada iğrençleşebilir mi yakırdıktan sonra gelen pişmanlık hissi
çok doğru tespit aşşağı kısma bakınız…
Piyasada o kadar güzel FPS oyunları far ki şu oyunu oynayan insanlara hayret ediyorumYakında aynısını bende yapıcam bir oyun her geçen gün dahada iğrençleşebilir mi ya
Herhangi bir riot oyunu akıl sağlığı konusunda yorucu zaten.Valorant değilde lol sağlam mental isteyen bir oyun ya valoda sesli sohbet biraz mental yoruyor daha çok.
cs ve valo dışında ne varki hızlı maç bulanPiyasada o kadar güzel FPS oyunları far ki şu oyunu oynayan insanlara hayret ediyorum![]()
bf 1 , delta force , arena breakout , apex legends , en basitinden pubg (MOBİL DEĞİL) , son zamanlarda sıçtı ama multisi aşırı zevkli call of duty.cs ve valo dışında ne varki hızlı maç bulan
Valorant bence piyasadaki en iyi fps oyunu .Piyasada o kadar güzel FPS oyunları far ki şu oyunu oynayan insanlara hayret ediyorum![]()
Evet mentalin saglam degilse rekabetci oyunlar oynamamlisin konu sahibine de önerim direkt bırak bu tür oyunlarıValorant değilde lol sağlam mental isteyen bir oyun ya valoda sesli sohbet biraz mental yoruyor daha çok.
bunların hiçbirinde sağlam tr topluluğu yok birileriyle sövüşmedikten sonra tadı çıkmıyor oyunlarınbf 1 , delta force , arena breakout , apex legends , en basitinden pubg (MOBİL DEĞİL) , son zamanlarda sıçtı ama multisi aşırı zevkli call of duty.
Kalite olarak olabilir ama oyuncu kitlesi olarak dünyanın en kötü kitlesi bu oyunda benceValorant bence piyasadaki en iyi fps oyunu .
10-15 yaşında amerikalı çocuklara küfür ediyorum bende çok sorun değil xdbunların hiçbirinde sağlam tr topluluğu yok birileriyle sövüşmedikten sonra tadı çıkmıyor oyunların
Kalite olarak olabilir ama oyuncu kitlesi olarak dünyanın en kötü kitlesi bu oyunda bence