Topladığım Sistemin son hali nasıl?

oda değişti hocam thermaltake soğutucu var onu alacağım ama anakart konusunda kararsın kaldım. Tomahawk serisinde sıkıntı yaşayanlar olmuş. Ben giriş serisi olduğunu bilmiyordum o yüzden iptal ettim. Gigabayte anakarta yöneldim şuan. B850 ya da uygun olursa x870 olanı 15bin TL alıp geçeceğim.
ben b850m force kullanıyorum r7 7800x3d ile tam fp anakart 2 ram slotu sizin için sorun olmazsa onuda düşünebilirsiniz 7 bin e baya güzel

ben b850m force kullanıyorum r7 7800x3d ile tam fp anakart 2 ram slotu sizin için sorun olmazsa onuda düşünebilirsiniz 7 bin e baya güzel
M almak istemiyorum hocam. Yoksa m serisinde çok iyi anakartlar var ama işimi görmez.
Güzel sistem, fakat ekran kartını neden sff seçtiniz?
Değişti hocam ekran kartı da. https://www.idefix.com/msi-rtx-5070...i-p-7702490?vendorId=5611&ref=akakce&v=1.65.7

Arkadaşlar merhaba sistemi topladım ve 1-2 gün içinde almayı planlıyorum. Parçaları paylaşıyorum. Sizce sistem nasıl olmuş? Yorumlarsanız sevinirim ve önerileriniz var mı?

Ekran Kartı
Soğutucu( Sıvı soğutma sevmiyorum ve ara ara sistemi başka yerlere taşımak zorundayım.
İşlemci
Ram x2 32 gb alacağım
Kasa
Anakart (Max Wifi modelinide düşünüyorum ama bu bana yeterli geldi. Önerilere açığım burada)
https://www.akakce.com/anakart/en-u...wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1296098998.html
PSU
Monitör

Arkadaşlar alacağım karttan dolayı world kartım var ve çoğu yerde taksit olmadığı için en uygun 6 taksitli bu parçaları buldum. Önerilere açığım. Teşekkürler.
Sistemimi satıyorum henüz taksitleri bitmedi, düşünürsen bi profilimden bak istersen hocam, koltuktan mouse pad e kadar var ve sanırım benzer özellikler

Arkadaşlar merhaba sistemi topladım ve 1-2 gün içinde almayı planlıyorum. Parçaları paylaşıyorum. Sizce sistem nasıl olmuş? Yorumlarsanız sevinirim ve önerileriniz var mı?

Ekran Kartı
Soğutucu( Sıvı soğutma sevmiyorum ve ara ara sistemi başka yerlere taşımak zorundayım.
İşlemci
Ram x2 32 gb alacağım
Kasa
Anakart (Max Wifi modelinide düşünüyorum ama bu bana yeterli geldi. Önerilere açığım burada)
https://www.akakce.com/anakart/en-u...wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1296098998.html
PSU
Monitör

Arkadaşlar alacağım karttan dolayı world kartım var ve çoğu yerde taksit olmadığı için en uygun 6 taksitli bu parçaları buldum. Önerilere açığım. Teşekkürler.
windforce veya eagle modellerinden uzak durmanı öneriyorum genel olarak güzel duruyor sistem.
şuna bakabilirsin asus tuf'a benzer bir soğutması var.

Arkadaşlar biraz geciktim kusura bakmayın. Sistemi aldım ve kurulumunu yaptım ama tam test yapamadım. Kısa süreli stress testlerinde iyi sonuç verdi. Colorful 5070ti axe kart vardı ya onu aldım. Muazzam serin çalışıyor ama ayar yapmamız lazım. Diğer OC kartlara göre %3 fps kaybı var. Anakartı ise b850-a asus rog strix aldım. Bilginiz olsun. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Arkadaşlar biraz geciktim kusura bakmayın. Sistemi aldım ve kurulumunu yaptım ama tam test yapamadım. Kısa süreli stress testlerinde iyi sonuç verdi. Colorful 5070ti axe kart vardı ya onu aldım. Muazzam serin çalışıyor ama ayar yapmamız lazım. Diğer OC kartlara göre %3 fps kaybı var. Anakartı ise b850-a asus rog strix aldım. Bilginiz olsun. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri