❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yalnız alan 500 kişi varsa alamayan 1000 kişi var gibi her konuya baktığımda farklı farklı insanlar görüyorum, vatan bilgisayarı kartım kargolanmadığı çin aradım ayrıca bu konu hakkında sordum kampanya olarak belirtti tekrar olma ihtimali var mı dedim fakat bilgi alamadım.

Yalnız alan 500 kişi varsa alamayan 1000 kişi var gibi her konuya baktığımda farklı farklı insanlar görüyorum, vatan bilgisayarı kartım kargolanmadığı çin aradım ayrıca bu konu hakkında sordum kampanya olarak belirtti tekrar olma ihtimali var mı dedim fakat bilgi alamadım.
SanIrım herkese kampanya var diyorlar, eğer bu şekilde thhye gidilir ise alınabilir. Mesaim bitince arayıp konuşacağım.

20K'ya 64 alanlar 50'ye satıyor kdkd
O ne ki 32gb alan birisi sıfırıyla aynı fiyata satıyor tamam sıfır zaten ama taksit yok sonuçta bi kaar olmalı bence, daha dün gördüm sinerji ile aynı fiyata koymuş adam, taksitle alırım daha iyi

64 Ram kargolandı.

Eğer 96GB RAM ALAN VARSA 64+ Üste nakit verebilirim .

Dipnot : 96 GSKİLL Trident Z5 stokta kalmamış Yerine Neo Trident TZ5 yolluyorlar çıldırmalık abi 😅 bide muadil ürün sunuyor reislerim yaa

Konuyu gördüm önemsemedim. Artık ram fiyatlarının takibini yapmıyordum. Ucuz mu pahalı mı anlamak mümkün değil. Değerlendirenlere hayırlı olsun. Al sata gönderecekler içinse biraz olsun insaf diyorum.

2x16GB DDR5 CL36 5600MHZ Kingston Beast Siyah Ram var elimde satmayı düşünüyorum ihtiyacı olan yazabilir öncelik Bursa dostlar 😂 18.09.2025 tarihli ürün

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,851
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri