❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
2x16GB DDR5 CL36 5600MHZ Kingston Beast Siyah Ram var elimde satmayı düşünüyorum ihtiyacı olan yazabilir öncelik Bursa dostlar 😂 18.09.2025 tarihli ürün
buradaan satış yok bakın konuyu kapatacaklar sizin gibiler yüzünden 2. ele açın su satışlarınızı burada bir süreci takip ediyoruz uyarıyı dikkat alın yukarıda yazmış moderatör

Ben almadım ya ondan gönderiyorlar :cool:

İptal olan siparişler için direk vatan ile mi görüşüyoruz acaba
Beni kendileri aradılar . iptal sipariş varsa adet fazla girmiş olabilirsin 2 den fazla veya aynı kartla birden fazla hesaptan alım vs tespit ederse iptal ediyorlar diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İptal olan siparişler için direk vatan ile mi görüşüyoruz acaba
Benimki onay bekliyordu iptalde değildi.

Varsa aynı fiyatlara veya biraz karla satmak isteyen ben alabilirim. Karttan alıp nakite çevirmek isteyen falan.

Konu dışı tek bir şey söylemek istiyorum, bedava ürün aldım diye kimse bedava ürün vermek zorunda değil anlarım da sarı site akakçe fiyatlarının üstünde vatan garantili ram kaynıyor. İnsanları enayi falan mı zannediyorsunuz siz? Böyle indirimleri gerçekten ihtiyacı olan insanlar değerlendiremiyor o zoruma gidiyor, herif kaç paket ram almış markasını modelini sorguluyor. Ben indirimi değerlendiremedim, hiç umrumda da değil iki sistemimde 2x16 + 2x16 ramlerim var sağlık olsun. Bu açgözlülükle mutlu olamazsınız gençler, bilin istedim.
Yok hocam onun yerine o tipler nispet yaparlar, görmemişliğin zirvesi resmen. Bu arada ihtiyacı için alan herkese hayırlı olsun.

Varsa aynı fiyatlara veya biraz karla satmak isteyen ben alabilirim.
Sizin dediğiniz de ayrı bir değişik, kim neden aynı fiyata versin?

Konu dışı tek bir şey söylemek istiyorum, bedava ürün aldım diye kimse bedava ürün vermek zorunda değil anlarım da sarı site akakçe fiyatlarının üstünde vatan garantili ram kaynıyor. İnsanları enayi falan mı zannediyorsunuz siz? Böyle indirimleri gerçekten ihtiyacı olan insanlar değerlendiremiyor o zoruma gidiyor, herif kaç paket ram almış markasını modelini sorguluyor. Ben indirimi değerlendiremedim, hiç umrumda da değil iki sistemimde 2x16 + 2x16 ramlerim var sağlık olsun. Bu açgözlülükle mutlu olamazsınız gençler, bilin istedim.
Site ile aynı fiyata koymuş birisi, yani taksit ile alırım o kutuyu ilk ben açarım.

Kardeşim benim 3 tane 64gb 2 tane de 32gb aldım 3 siparişim teke düşürülmüş yardımcı olur musun?
Maşallah.

Son düzenleme:
buradaan satış yok bakın konuyu kapatacaklar sizin gibiler yüzünden 2. ele açın su satışlarınızı burada bir süreci takip ediyoruz uyarıyı dikkat alın yukarıda yazmış moderatör
He ben görmedim de doğru kurallara aykırı yapılan durum ben dahil bir çok kişinin yaptığı 🥲

Beni kendileri aradılar . iptal sipariş varsa adet fazla girmiş olabilirsin 2 den fazla veya aynı kartla birden fazla hesaptan alım vs tespit ederse iptal ediyorlar diye biliyorum.

Benimki onay bekliyordu iptalde değildi.
Sadece bir siparişimde 2 adet ürün vardı geri kalanlar hep tekli aldım zaten tekliden fazla aldırmıyordu. Birden fazla farklı ürün geçtiklerim var ama bu iptale sebep olur mu bilmiyorum.

1774356543250.webp
1774356549956.webp
96GB teslim alındı. Bi hayırlı olsununuzu alırım :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri