Sen adamsın ya. 96GB alabilsem var ya bırakıyordum piyasayıBiz ram olayını biraz fazla seviyoruz gibi dfgfdgjfdgfd![]()
Hocam baktım piyasası 16K ilan var duruyor 2-3K için uğraşmak istemiyorum. Cidden önerdikleri çok dandik.Vazgeçtim gönderin de hocam bence en kötü satarsin
benim de öyle oldu ddr4 ramleri iptal etmeselerdi iyidi2 ürünü kargoya verdiler, diğerlerini iptal ettiler.
KısmetSana aynı ürünün muadilini temin etmek zorundalar cl28 den cl36 nedir? madem böyle bir işe kalkıştılar tam yapmaları doğru olur herkes alırken sen neden alamayasın.
millet babannesinin üstüne bile sipariş vermiştir bu indirimdeBöyle fırsatlarda çoklu sipariş vermemek gerek. 1 tane verirsen kesinlikle hakkını alırsın birden fazla verince toplu verilen siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar vs. diye maddeler vardı.
Vatanı aradım tedariği sağlanamadığı için onaylanamıyor iptal edildi dedi muadili de sunamıyorlar öyle bir seçenek yapmıyorlar onaylanmayan ürünlerdeDdr4 leri gönderip ddr5 leri iptal ettiler yaw