stok yok hocam stok olmadığı için o fiyattan satılıyor normal ederi 900-1000 civarıSpigenin kendi sitesinde stok var ama 1700TL o kadar etmez bence o powerbank.
evet hocam, dedigin gibi biraz bekle 3 taksit 1000TL satiyorlarstok yok hocam stok olmadığı için o fiyattan satılıyor normal ederi 900-1000 civarı
bununda kılıfı var, kutunun içinden çıkıyorbunu almak yerine sırf spigenin kılıfı var diye spigen stoğu yenilensin diye bekliyorum kaç aydır
kutunun içinden kılıf çıkmıyorbununda kılıfı var, kutunun içinden çıkıyor
Müşteri hizmetleri ile konuştum, stok bittiği için satıcı iptal etmiş. Garip olan da şu siparişi hesap sahibi iptal etmiş gibi oldu.Benim powerbank siparişini onaylayıp sonrasında iptal etti aynı şeyi yaşayan var mı?
Beni ilgilendirmiyor ki ben aldiktan sonra birkac saat sonra bitti. Kendi keyfine gore alanlara yollamis demek ki. Kaldi ki sonrasinda tekrar siparise actilar. Ve iznim olmadan tek tarafli iptal ediyorlar. THH'ye gider bu. Aynisini hepsiburadayla yasadim, sonucu ortada.Müşteri hizmetleri ile konuştum, stok bittiği için satıcı iptal etmiş. Garip olan da şu siparişi hesap sahibi iptal etmiş gibi oldu.
Birkaç gün sonra daha yüksek fiyattan satışa çıkarır gibi bir his var içimde bakalım...Müşteri hizmetleri ile konuştum, stok bittiği için satıcı iptal etmiş. Garip olan da şu siparişi hesap sahibi iptal etmiş gibi oldu.
Aynen öyle madem stokta yok satmayın aradan da iki gün geçmiş. Ben de peşini bırakmayacağım sonucunu göreceğiz.Beni ilgilendirmiyor ki ben aldiktan sonra birkac saat sonra bitti. Kendi keyfine gore alanlara yollamis demek ki. Kaldi ki sonrasinda tekrar siparise actilar. Ve iznim olmadan tek tarafli iptal ediyorlar. THH'ye gider bu. Aynisini hepsiburadayla yasadim, sonucu ortada.
Komik fakat alıştık artık...Birkaç gün sonra daha yüksek fiyattan satışa çıkarır gibi bir his var içimde bakalım...![]()