❌İndirim Bitti! Ugreen 20.000 mAh PD 3.0 Hızlı Şarj Powerbank 1.014TL

bunu almak yerine sırf spigenin kılıfı var diye spigen stoğu yenilensin diye bekliyorum kaç aydır

Benim powerbank siparişini onaylayıp sonrasında iptal etti aynı şeyi yaşayan var mı?
Müşteri hizmetleri ile konuştum, stok bittiği için satıcı iptal etmiş. Garip olan da şu siparişi hesap sahibi iptal etmiş gibi oldu.

Iptal edilmis benim de anlamadim sbsbabs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri ile konuştum, stok bittiği için satıcı iptal etmiş. Garip olan da şu siparişi hesap sahibi iptal etmiş gibi oldu.
Beni ilgilendirmiyor ki ben aldiktan sonra birkac saat sonra bitti. Kendi keyfine gore alanlara yollamis demek ki. Kaldi ki sonrasinda tekrar siparise actilar. Ve iznim olmadan tek tarafli iptal ediyorlar. THH'ye gider bu. Aynisini hepsiburadayla yasadim, sonucu ortada.

Magazaya soru kısmından yazdım bugün, ne zaman kargoya verilecek diye gün içinde kargoya vereceğiz dediler. Az önce iptal geldi.

Beni ilgilendirmiyor ki ben aldiktan sonra birkac saat sonra bitti. Kendi keyfine gore alanlara yollamis demek ki. Kaldi ki sonrasinda tekrar siparise actilar. Ve iznim olmadan tek tarafli iptal ediyorlar. THH'ye gider bu. Aynisini hepsiburadayla yasadim, sonucu ortada.
Aynen öyle madem stokta yok satmayın aradan da iki gün geçmiş. Ben de peşini bırakmayacağım sonucunu göreceğiz.

Birkaç gün sonra daha yüksek fiyattan satışa çıkarır gibi bir his var içimde bakalım... 😄
Komik fakat alıştık artık...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri