24 binebu sistem Alınır mı?

son 24 diyor 27 den dusurdum bu fıyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

suanlık sanırım arkadaşım televızyonun baglıcak tv 4k ama 30 hz verıyor mecburu 1080 60 da kullancak sanırım
az daha zorlarsan belki 22 veya 21 civarına bırakır diye düşünüyorum fakat inatçı birisiyse düşünülebilir

Sistemin optimize değilse zaten stabil oynayamazsın hocam 3 aşşağı 5 yukarı aynıdır.
optimize için windows 10 ltsc 21 kurmayı onerdım arkadaşıma normal wındows 10 lardan daha optimize

az daha zorlarsan belki 22 veya 21 civarına bırakır diye düşünüyorum fakat inatçı birisiyse düşünülebilir
sıkı pazarlık yaptım 23 verdiler vermedım 24 e gel al diyor

suanlık sanırım arkadaşım televızyonun baglıcak tv 4k ama 30 hz verıyor mecburu 1080 60 da kullancak sanırım
Hocam tv su sekil mi😂 yatakta oynarken sarıyordu

Ekler

• 20230706_130829.webp
    20230706_130829.webp
    279.9 KB · Hit: 6
Sistemin optimize değilse zaten stabil oynayamazsın hocam 3 aşşağı 5 yukarı aynıdır.
o kadar demiyelim aynı performansı vermez benim gtx 750 ti i5 4. nesil bilgisayarımda normalde cs 2 de 60 fps alırken bios falan fialn derken o sayıyı 200 civarına çıkardım medium ayarlarda 1080p de test edildi

o kadar demiyelim aynı performansı vermez benim gtx 750 ti i5 4. nesil bilgisayarımda normalde cs 2 de 60 fps alırken bios falan fialn derken o sayıyı 200 civarına çıkardım medium ayarlarda 1080p de test edildi
Stock ayarlarla ytdeki gibidir hocam insanlar oc veya ayarlar ile alabileceklerinin farkında değiller😂 ortalama son kullanıcı stock kullanacagı icin alacagı fps 3 aşağı 5 yukarı aynidir.

Oda olur

2k IPS Monitör güzel gider
kasayı alınca monitore butcesi kalmıyor bıkaç ay boyle kullanacak

hatta hiçbişeye butcesı kalmıyor 1 ay ofıs klavyesı faresı ıle kullanacak sıstemı:D

kasayı alınca monitore butcesi kalmıyor bıkaç ay boyle kullanacak

hatta hiçbişeye butcesı kalmıyor 1 ay ofıs klavyesı faresı ıle kullanacak sıstemı:D
Abo toparlar 😃

Bende yeni topluyom 2-3 ay 1080p monitörle idare etcem

oc yapilmadiktan sonra kaldirir diye dusunuyorum kendisi overclock 'icin almiyor sistemi 5-6 sene guncelleme yapmadan kullanmak icin aliyor
max i5 13400f kaldırır o anakart üstünü düşünmesin

Geri