monacodoom
80+
- Reaksiyon skoru
- 307
Crimson Desert kodu olupta, Resident evil requirem ile takaslayacak varsa dm.
Son düzenleme:
Bu imkansız, dolandırılmayın. Resident Evil Requiem key başka bilgisayarda ve donanımda kullanılamaz. Sadece Nvidia App üzerinden ve donanıma daha önce key kullanılmamış 5070 üzeri kart takılı ise kullanılabiliyor. Key kullanılmış kart başka donanıma takılıp başka hesaba giriş yapsa bile yeni bir key kullanılamıyor. Yani başka 5070 üzeri kartı olan arkadaşınızı Nvidia App hesabınıza sokup elinizdeki keyi kullanılabilir hale getiremezsiniz.Resident evil requirem ile takaslayacak varsa dm
Asus tan steam anahtarı aldıysa? Bu kadar kalbi kara önyargılı olmayınBu imkansız, dolandırılmayın. Resident Evil Requiem key başka bilgisayarda ve donanımda kullanılamaz. Sadece Nvidia App üzerinden ve donanıma daha önce key kullanılmamış 5070 üzeri kart takılı ise kullanılabiliyor.
Direkt Steam'de kullanılabilecek bir keyse olur tabi. Nvidia key için dedim ben. Dikkatli olunmalı. Vatan bana Nvidia key verdi mesela. Kodu Nvidia App'e ekledikten sonra uygulama Steam'e kendi ekledi oyunu.Asus tan steam anahtarı aldıysa? Bu kadar kalbi kara önyargılı olmayın
Asus keyi hocam direk steam kodu şeklinde alınıyor bendeki. Nvidia değil.Bu imkansız, dolandırılmayın. Resident Evil Requiem key başka bilgisayarda ve donanımda kullanılamaz. Sadece Nvidia App üzerinden ve donanıma daha önce key kullanılmamış 5070 üzeri kart takılı ise kullanılabiliyor. Key kullanılmış kart başka donanıma takılıp başka hesaba giriş yapsa bile yeni bir key kullanılamıyor. Yani başka 5070 üzeri kartı olan arkadaşınızı Nvidia App hesabınıza sokup elinizdeki keyi kullanılabilir hale getiremezsiniz.
Özelden yazdım hocam, çok sevinirim anlatabilirsenizoyunu 220 liraya aldım ben , almayı düşünen varsa anlatabilirim özelden
hocam yardımcı olursan sevinirim teşekkürleroyunu 220 liraya aldım ben , almayı düşünen varsa anlatabilirim özelden
niye buradan değiloyunu 220 liraya aldım ben , almayı düşünen varsa anlatabilirim özelden