PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Crimson Desert kodu olupta, Resident evil requirem ile takaslayacak varsa dm.

Son düzenleme:
Sıfır faturalı aldım ama herhalde geçerli değil kampanya. Sadece belirli alışveriş siteleri için galiba.

Resident evil requirem ile takaslayacak varsa dm
Bu imkansız, dolandırılmayın. Resident Evil Requiem key başka bilgisayarda ve donanımda kullanılamaz. Sadece Nvidia App üzerinden ve donanıma daha önce key kullanılmamış 5070 üzeri kart takılı ise kullanılabiliyor. Key kullanılmış kart başka donanıma takılıp başka hesaba giriş yapsa bile yeni bir key kullanılamıyor. Yani başka 5070 üzeri kartı olan arkadaşınızı Nvidia App hesabınıza sokup elinizdeki keyi kullanılabilir hale getiremezsiniz.

Bu imkansız, dolandırılmayın. Resident Evil Requiem key başka bilgisayarda ve donanımda kullanılamaz. Sadece Nvidia App üzerinden ve donanıma daha önce key kullanılmamış 5070 üzeri kart takılı ise kullanılabiliyor.
Asus tan steam anahtarı aldıysa? Bu kadar kalbi kara önyargılı olmayın

Asus tan steam anahtarı aldıysa? Bu kadar kalbi kara önyargılı olmayın
Direkt Steam'de kullanılabilecek bir keyse olur tabi. Nvidia key için dedim ben. Dikkatli olunmalı. Vatan bana Nvidia key verdi mesela. Kodu Nvidia App'e ekledikten sonra uygulama Steam'e kendi ekledi oyunu.

oyunu 220 liraya aldım ben , almayı düşünen varsa anlatabilirim özelden

Bu imkansız, dolandırılmayın. Resident Evil Requiem key başka bilgisayarda ve donanımda kullanılamaz. Sadece Nvidia App üzerinden ve donanıma daha önce key kullanılmamış 5070 üzeri kart takılı ise kullanılabiliyor. Key kullanılmış kart başka donanıma takılıp başka hesaba giriş yapsa bile yeni bir key kullanılamıyor. Yani başka 5070 üzeri kartı olan arkadaşınızı Nvidia App hesabınıza sokup elinizdeki keyi kullanılabilir hale getiremezsiniz.
Asus keyi hocam direk steam kodu şeklinde alınıyor bendeki. Nvidia değil.

Ben Vatan''dan 9070XT aldım ama bu kampanya vatan için geçerli mi?

Geri