🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

Thunderobot 2K 260hz ürün hakkındaki incelemem:

Görüntü: 10/10 aşırı güzel bi paneli var

Işık sızması: 7/10, 27" için normal bence, normal gözle bu kadar görülmüyor zaten sadece kamerayla belli oluyor

Tepki hızı: 260hz ultra hızlı tepki hızı ayarında çok çok ufak bir ghosting oluyor ama inanın göze batmıyor ve oyun keyfini zirveye çıkarıyor

Ölü piksel: bana 0 ölü piksel 0 sıkışmış pikselle geldi

Kutu içeriği: monitör, stand, DP kablo, 48W adaptör

Montaj/stand: montajı vidasız aşırı basit ve kolay standın alt ayağı metal kendisi ise plastik ve her açıya dönüp yükselip alçalıyo tam bir pivot

Hoparlör: maalesef dahili hoparlör yok

Ayarlar: overclock hız aşma ayarı ile 275hz yapılabiliyor, tepki hızı ayarları stabil ultra hızlı da nerdeyse ghosting yok, görüntü ayarı çok çeşitli, fakat ben tam çözemedim bazı ayarlar açıkken diğerlerine dokunamıyorsun ve bir ayar var parlaklığın sabit kalmasını engelliyor sahneye göre ayar değişiyor o ayarı bulamadığımdan varsayılan profillerden fps moduna aldım şimdilik, ayar menüsü güzel tasarlandı, joystick ile kolayca ayarlanabiliyor viewsoniclerde gibi tuş yok

Bu arada kutu kocamandı, ve monitör baya ağır, kurye televizyon sandı kutuyu

Merhaba aynı monitörü bende aldım bugün geldi.
Malzeme kalitesi olarak F/P ürün ve panel bence renkler ve parlaklık konusunda çok çok iyi.
Kağıt üstündeki 450nit parlaklığa bence kesinlikle ulaşıyor.
Bu arada bahsettiğiniz parlaklığın değişmesi olayı bende olmadı yani büyük ihtimalle sizin aktif ettiğiniz bir ayar bende değil ve parlaklık sabit kalıyor.
Bana kalırsa sizdeki parlaklık olayı için fabrika ayarlarına geri döndürmek en mantıklısı.

Ancak gel gelelim benim monitörde 1 adet sağ kenara yakın ölü piksel çıktı.
Siyahta belli değil (ölü olduğu için), beyazda kırmızıda yeşilde ve mavide siyah nokta olarak gözüküyor.

Işık sızması yok ancak bu ölü piksel çok canımı sıktı.
Hepsiburada da değişim talebi yok diye biliyorum iade etmelimiyim bilemedim.

Merhaba aynı monitörü bende aldım bugün geldi.
Malzeme kalitesi olarak F/P ürün ve panel bence renkler ve parlaklık konusunda çok çok iyi.
Kağıt üstündeki 450nit parlaklığa bence kesinlikle ulaşıyor.
Bu arada bahsettiğiniz parlaklığın değişmesi olayı bende olmadı yani büyük ihtimalle sizin aktif ettiğiniz bir ayar bende değil ve parlaklık sabit kalıyor.
Bana kalırsa sizdeki parlaklık olayı için fabrika ayarlarına geri döndürmek en mantıklısı.

Ancak gel gelelim benim monitörde 1 adet sağ kenara yakın ölü piksel çıktı.
Siyahta belli değil (ölü olduğu için), beyazda kırmızıda yeşilde ve mavide siyah nokta olarak gözüküyor.

Işık sızması yok ancak bu ölü piksel çok canımı sıktı.
Hepsiburada da değişim talebi yok diye biliyorum iade etmelimiyim bilemedim.
1 tane ölü piksel 2k da göze bile batmaz iadeye gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 tane ölü piksel 2k da göze bile batmaz iadeye gerek yok
Zaten zamlandı

Elimden bu geldi ama ghosting yok eminim
Hocam monitörü ben de aldım da açıkçası hafif ghosting var üst ufolarda ama rahatsız etmiyor, asıl sıkıntı tepki süresini kapalı dışında herhangi bi ayara çekince bazı yerlerde renkler bozuluyor sizde de aynı mı yoksa hatalı ürün mü geldi ?

Hocam monitörü ben de aldım da açıkçası hafif ghosting var üst ufolarda ama rahatsız etmiyor, asıl sıkıntı tepki süresini kapalı dışında herhangi bi ayara çekince bazı yerlerde renkler bozuluyor sizde de aynı mı yoksa hatalı ürün mü geldi ?
Nasıl bir bozulma?

Nasıl bir bozulma?
mesela googleda herhangi bir arama yapınca linklerin altındaki açıklamaların olduğu kısımda uzun ince hafif yeşile kayar şekilde çizgi oluyor ama boydan boya değil bi yere kadar. (görseli sonradan ekledim farkettiyseniz açıklamalarda sağa doğru yeşil bi kısım var, response time ayarı kapalıyken sorun yok ama açtığınız anda böyle oluyor.) Sadece bariz olduğu için bu örneği ekledim yoksa başka yerlerde de başka renklerde oluyor. (Eğer response time ayarını kaparsanız ghosting var ufo testinde belli oluyor, response time ayarını açarsanız bir nebze azalıyor ama bu sefer aşağıdaki görseldeki sorun var) (Thunderobot ZF25F400L-TUR 24.5 inç 420Hz)
thunderobot.webp

Son düzenleme:
mesela googleda herhangi bir arama yapınca linklerin altındaki açıklamaların olduğu kısımda uzun ince hafif yeşile kayar şekilde çizgi oluyor ama boydan boya değil bi yere kadar. (görseli sonradan ekledim farkettiyseniz açıklamalarda sağa doğru yeşil bi kısım var, response time ayarı kapalıyken sorun yok ama açtığınız anda böyle oluyor.) Sadece bariz olduğu için bu örneği ekledim yoksa başka yerlerde de başka renklerde oluyor. (420hz olan model)Alıntıyı görüntüle
2k modelde böyle sorun yok

Bence bu monitörleri almakta hata yapıldı Çinliler illa bir yerlerinden kırpar Çinli markalardan Xiaomi başta olmak üzere dev global markaları dışında tutuyorum mesela Philips‘te Çin’e geçti diye biliyorum Philips artık Cin mesela monitörde de Ktc aşırı kırpan değil xiaomi gibi güvenli olan markaların haricinde bu az bilinen markalara yanaşmamak lazım çünkü daha fazla para kazanabilmek için bacağını vidalamak için vida koymaktan kaçınmak için geçmeli yapıyor plastik ayak monitörün arka plastik yerine geçiyor mesela Asus ayak bağlantı kısmı hem metal ile desteklenmiş hem de dört adet vida artı Alyan anahtar koymuş buyur bakalım kime güveneceksin asus a güvenmeyeceksin de LG‘ye güvenmeyeceksin de LG de Asus gibi metal kısma vidalı şekilde LG 4000 TL’ye sattığı 24gs60f en ucuz monitörlerinden biri olan cihaza bile bacak kısmı monitörün arkasına metal bölüme vidalanıyor

Kağıtüstünde fiyatına göre çok iyi gözüküyorlar.
Tayfun hocam selamlar süper ilgi çekici olduğunu düşünüyorum konu açtım yeni satışa çıkmış 2026 model LG panelli olduğu belirtilmiş kontrans oranı IPS 20001 6000 TL küsür %7 indirim satıcı Hepsiburada HDMI 2.1 10 bit vs https://forum.donanimarsivi.com/kon...monitor-2026-model-yeni-satisa-cikti.1216960/

mesela googleda herhangi bir arama yapınca linklerin altındaki açıklamaların olduğu kısımda uzun ince hafif yeşile kayar şekilde çizgi oluyor ama boydan boya değil bi yere kadar. (görseli sonradan ekledim farkettiyseniz açıklamalarda sağa doğru yeşil bi kısım var, response time ayarı kapalıyken sorun yok ama açtığınız anda böyle oluyor.) Sadece bariz olduğu için bu örneği ekledim yoksa başka yerlerde de başka renklerde oluyor. (Eğer response time ayarını kaparsanız ghosting var ufo testinde belli oluyor, response time ayarını açarsanız bir nebze azalıyor ama bu sefer aşağıdaki görseldeki sorun var) (Thunderobot ZF25F400L-TUR 24.5 inç 420Hz)Alıntıyı görüntüle
Bende de oldu iade ettim bugün dönemedim kusura bakmayın.

Ekler

• 1000174384.webp
    1000174384.webp
    157.2 KB · Hit: 67
Bence bu monitörleri almakta hata yapıldı Çinliler illa bir yerlerinden kırpar Çinli markalardan Xiaomi başta olmak üzere dev global markaları dışında tutuyorum mesela Philips‘te Çin’e geçti diye biliyorum Philips artık Cin mesela monitörde de Ktc aşırı kırpan değil xiaomi gibi güvenli olan markaların haricinde bu az bilinen markalara yanaşmamak lazım çünkü daha fazla para kazanabilmek için bacağını vidalamak için vida koymaktan kaçınmak için geçmeli yapıyor plastik ayak monitörün arka plastik yerine geçiyor mesela Asus ayak bağlantı kısmı hem metal ile desteklenmiş hem de dört adet vida artı Alyan anahtar koymuş buyur bakalım kime güveneceksin asus a güvenmeyeceksin de LG‘ye güvenmeyeceksin de LG de Asus gibi metal kısma vidalı şekilde LG 4000 TL’ye sattığı 24gs60f en ucuz monitörlerinden biri olan cihaza bile bacak kısmı monitörün arkasına metal bölüme vidalanıyor
Philips monitörlerinden AOC yani TPV sorumlu. Bana söylediğiniz mantıklı gelmiyor. İki markayı da beğeniyorum.
9541.webp

Geri