Thunderobot 2K 260hz ürün hakkındaki incelemem:
Görüntü: 10/10 aşırı güzel bi paneli var
Işık sızması: 7/10, 27" için normal bence, normal gözle bu kadar görülmüyor zaten sadece kamerayla belli oluyor
Tepki hızı: 260hz ultra hızlı tepki hızı ayarında çok çok ufak bir ghosting oluyor ama inanın göze batmıyor ve oyun keyfini zirveye çıkarıyor
Ölü piksel: bana 0 ölü piksel 0 sıkışmış pikselle geldi
Kutu içeriği: monitör, stand, DP kablo, 48W adaptör
Montaj/stand: montajı vidasız aşırı basit ve kolay standın alt ayağı metal kendisi ise plastik ve her açıya dönüp yükselip alçalıyo tam bir pivot
Hoparlör: maalesef dahili hoparlör yok
Ayarlar: overclock hız aşma ayarı ile 275hz yapılabiliyor, tepki hızı ayarları stabil ultra hızlı da nerdeyse ghosting yok, görüntü ayarı çok çeşitli, fakat ben tam çözemedim bazı ayarlar açıkken diğerlerine dokunamıyorsun ve bir ayar var parlaklığın sabit kalmasını engelliyor sahneye göre ayar değişiyor o ayarı bulamadığımdan varsayılan profillerden fps moduna aldım şimdilik, ayar menüsü güzel tasarlandı, joystick ile kolayca ayarlanabiliyor viewsoniclerde gibi tuş yok
Bu arada kutu kocamandı, ve monitör baya ağır, kurye televizyon sandı kutuyu
Merhaba aynı monitörü bende aldım bugün geldi.
Malzeme kalitesi olarak F/P ürün ve panel bence renkler ve parlaklık konusunda çok çok iyi.
Kağıt üstündeki 450nit parlaklığa bence kesinlikle ulaşıyor.
Bu arada bahsettiğiniz parlaklığın değişmesi olayı bende olmadı yani büyük ihtimalle sizin aktif ettiğiniz bir ayar bende değil ve parlaklık sabit kalıyor.
Bana kalırsa sizdeki parlaklık olayı için fabrika ayarlarına geri döndürmek en mantıklısı.
Ancak gel gelelim benim monitörde 1 adet sağ kenara yakın ölü piksel çıktı.
Siyahta belli değil (ölü olduğu için), beyazda kırmızıda yeşilde ve mavide siyah nokta olarak gözüküyor.
Işık sızması yok ancak bu ölü piksel çok canımı sıktı.
Hepsiburada da değişim talebi yok diye biliyorum iade etmelimiyim bilemedim.