Bu fan fiyatları ne??

j4ckr0zs

80+
Reaksiyon skoru
22
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Corsair 5000D Airflow hayalim vardı. Onu aldım hadi fanları da alayım dedim ama bu fan fiyatları ne böyle ya? Özellikle Lian Li - AsiaHorse gibi markalar muadilleri dahil çok pahalı neden böyle?
Bu arada AsiaHorse Cosmiq düşünüyordum. (7x Düz Beyaz, 3x Reverse Beyaz) (Kasa siyah)

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Corsair 5000D Airflow hayalim vardı. Onu aldım hadi fanları da alayım dedim ama bu fan fiyatları ne böyle ya? Özellikle Lian Li - AsiaHorse gibi markalar muadilleri dahil çok pahalı neden böyle?
Bu arada AsiaHorse Cosmiq düşünüyordum. (7x Düz Beyaz, 3x Reverse Beyaz) (Kasa siyah)
3'lü kasa fanı 360 mm sıvı soğutucu parası etmemesi lazım.
trendyol 1200 tl'ye 300 kuponları sık sık veriyor, böyle bir fanı 900 tl'ye alabilirsin.

Hocam bir tık daha Lian Li benzeri arıyorum.

Ses dert etmiyosan birebir lianli cakması var 350tl adet reverse düz farketmiyor

H150 soğutucum yeterince gürültülü çalışıyor hocam. Bir tık sese de önem veriyorum.
Ses dert etmiyosan birebir lianli cakması var 350tl adet reverse düz farketmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1774625903779.webp

Şu fanlar keşke tek satılsa bayağı iyiymiş bu arada. cooler master elite 600 kasaya aitmiş.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri