Bayadır takip etmiyorum ama 32 GB DDR5'i aldı millet o paraya siz neden gidip DDR4 aldınız. Yani demek istediğim fırsat fiyatı gibi gelmedi siz bilirsiniz tabi.
Bayadır takip etmiyorum ama 32 GB DDR5'i aldı millet o paraya siz neden gidip DDR4 aldınız. Yani demek istediğim fırsat fiyatı gibi gelmedi siz bilirsiniz tabi.
Hocam 2x16 4500₺ civarıydı bilgisayarım ddr4 2 adet satın aldım bundan. 9100₺ bişey tuttu.
Adamlar sadece 1 adetini göndermiş 9100₺ye. Derler ya gökten bir şey yağsa bize bilmem ne düşer öyle bir şey oldu…
CES fuarindaydi sanirim anakarta entegre ram modullerinin (haricen alinmaya gerek kalmayacak) gelecegi konusuluyordu, ram ureticileri cepleri doldursun diye agirdan aliniyor sanirim. Fiyatlar sacma duruma geldi.
2 sene once Amazon TR ve USA den 1500-1700TL arasina DDR4 32GB 3200Mhz Kingston ram almistim. DDR4 sistemde hala takililar
Amazonun Corsair 5600Mhz 32GB DDR5 jestiyle ram sorunum kalmadi aslinda ama 6000Mhz CL28-30-32 benchmarklar haricinde reelde ne fark yaratir merak ediyorum.
CES fuarindaydi sanirim anakarta entegre ram modullerinin (haricen alinmaya gerek kalmayacak) gelecegi konusuluyordu, ram ureticileri cepleri doldursun diye agirdan aliniyor aanirim. Fiyatlar sacma duruma geldi.
2 sene once Amazon TR ve USA den 1500-1700TL arasina DDR4 32GB 3200Mhz Kingston ram almiatim. DDR4 sistemde hala takililar
Amazonun Corsair 5600Mhz 32GB DDR5 jestiyle ram soeunum kalmadi aslinda ama 6000Mhz CL28-30-32 benchmarklar haricinde reelde ne fark yaratir merak ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayirli olsun mevcut sisteminizdeki ramle performans karsilastirmanizi merak ederim
Objektif yorumluyorum, indirimi tamamen "hayrına" burada veya Telegram'da paylaşıyorlar. Sürekli takip eden kişiler yararlanıp alıyor. Ürünü satan firmalara değil de fazladan 1 tane alan kişilere mi kızıyorsunuz?