🔥İndirim WARP WP24-B 23.8 inç 165 Hz 1 ms Monitör 2.999₺

Aydi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
531
Marka hakkında bilgim yok ama normalinden 1.000₺ daha ucuz, %25 indirim var. Mediamarkt satıyor, son 6 ayın en düşük fiyatı ile.

1774618711829.webp

Marka hakkında bilgim yok ama normalinden 1.000₺ daha ucuz, %25 indirim var. Mediamarkt satıyor, son 6 ayın en düşük fiyatı ile.

Alıntıyı görüntüle
@Tayfunns hocam nasıl alınır mı 2. Monitör niyetine

Bence biraz daha koyup 200HZ olan KTC yi almak daha mantıklı en azından markayı biliyoruz. Performansıda güzel gayet

1 ms MPRT VA panelmiş, beklentiniz düşük olsun.

fiyat çok uygun bütçe çıkmıyorsa alınabilir

VA Panel 2.monitör yapmak sıkıntı çıkarır mı yandan bakmak durumunda kalacağım için soruyorum

VA Panel 2.monitör yapmak sıkıntı çıkarır mı yandan bakmak durumunda kalacağım için soruyorum
Bence açılı bakıştan dolayı sıkıntı olabilir.

Markanın (Tam hatırlamıyorum.) belki de aynı modelini geçen sene ciddi fiyat farkıyla (6000 civarıydı ama o 27 olabilir.) bir arkadaşa aldırdım. Ancak renkler, ghosting, ışık sızması yönlerinden panel kalitesini beğenmedim. Rakam ciddi uygun ama biraz daha koyup seçeneklerini değerlendirmek daha mantıklı olabilir düşüncesindeyim.

Not: Cevap yanlış konuda olabilir, o monitörü curved olarak hatırlıyorum. Diğer konuya tamamen kopyalayıp yapıştıracağım.

Hocam ben va ve diğer tüm panelleri kullandım. Ana monitor olarakta va orta ve tepe seviye va monitörler kullandım görüntü olarak ips den daha çok beğeniyorum kontrast yüksek olduğu için siyah oranı daha iyi diye suan hem oled g6 hemde va g9 monitor kullanıyorum, 2. Monitör olarak film dizi izlersen daha keyifli gelir sana

İkinci monitör olarak VA panel kullanıyorum. Dikey konumda işimi gayet iyi görüyor. Tabii ki bir IPS performansı yok ama angarya işlerimi orada hallediyorum. Bu amaçla kullanacaksanız bir sorun yaşamazsınız.

Monitör kollarını yeni kurdum test amaçlı çekmiştim ondan dolayı ışıklar biraz patlamış.
1774621499146.webp

Bence biraz daha koyup 200HZ olan KTC yi almak daha mantıklı en azından markayı biliyoruz. Performansıda güzel gayet
Hocam hangi ktc den bahsediyoruz.
Benim nitro 16 cihazım var ekran küçük geliyor artık.
Crimson desert tarzı oyunlar oynuyorum + olarak overwatch oynuyorum 3-4 arası monitör bakıyorum, küçük ekrandan sıkıldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri