Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

Gta 6 artık çıksa bile oyuncular pek hevesle bakmiyicak. O kadar uzun zaman ha çıktık, ha çıkıyoruz artık albenisi de kalmıyor.
Valorant manyakları CS manyakları yüzüne bile bakmaz artık. Piyasa uçtu gitti.

ben de yarın mağazadan ps5 pro içinden 1 kol çııyor ben ekstra 2 tane istdim toplam 3 kol + şarj istasyonu istedim 61 bin nakit dedi 67 3 taksit 70 bin 6 taksit muhtemelen 6 taksite böldürücem fiyat artık burdan inmez gibi ithalatçı bu arada bilkomlar 100k ya çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlısı olsun bu arada
hocam sağolun benimde niyetimde ps5 pro var dı 1 hafta önce 50 k idi şimdi 60k vazgeçtim prodan

Arkadaş 36 k ya ps5 +2 dualsense olarak aldım iyi mi? Gta 6 ve yeni çıkacak oyunlarda beni yarı yolda bırakır mı 4 k tv var
ps5 e 100 euro zam geldi bugün iyi yapmışsın hayırlı olsun zarara ugramazsin

hocam sağolun benimde niyetimde ps5 pro var dı 1 hafta önce 50 k idi şimdi 60k vazgeçtim prodan
boşver iyi yapmışsın ben de zaten ps6 çıkınca aynı yere gidip değiştiricem sen de öyle yaparsın 2.el değerinde alıyorlar ps6 geçersin ilerde hayırlı uğurlu olsun alırsam yarın mesaj atarım ilk arkadaşım olmak isterseniz ekleyebilirim :)

Hayırlı olsun hocam.fşyatı fazla gibi geldi bana ama bayadır bakmıyorum fiyatlara normalde olabilir.vaktinde ps3 slim vardı bunca zaman ps3 oynadım rahat rahat sonrasında kasa topladım kendime kıçımı kaldırıp oynamaya üşeniyorum.sizim hem 4k tv nizde varmış yat koltuğa oh mis oyna oyununu.😀

Pahalı diyen arkadaşlar ucuza bulduğu linkleri atarsa alacak arkadaşlara bknz:ben yol gösterici olur

PS 5 alarak iyi yapmışsın ama asıl sorun oyunların fiyatı değil, ülkede yasaklanması konuşuluyor. Steam, epic games, ps store gibi yerlerin.

Bence de sorun oyun fiyatları değil. Epic'te bile Crimson Desert 3 bin TL. Indie yapımlarda fark eder belki.

Gta 6 artık çıksa bile oyuncular pek hevesle bakmiyicak. O kadar uzun zaman ha çıktık, ha çıkıyoruz artık albenisi de kalmıyor.
Valorant manyakları CS manyakları yüzüne bile bakmaz artık. Piyasa uçtu gitti.
İnşallah öyle bir şey olur. Sıktı şu GTA yaygarası. Bir de oyunun fanatikleri oyuna tapınırken sektörün bakış açısını da kaçırıyorlar. Bunlara göre oyunu 60 FPS oynatacak kart yok piyasada. Geliştiriciler oyunu herkese ulaştırmak için çalışır, belirli bir zümreye değil. Optimize denilen şey bu yüzden önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,801
Üyeler
190,806
Son üye
MyEo
Geri