Çözüldü✓ Sistemim ne eder araç alacağım

Ya sen neyi kanıtlıyosun kral enayiliğini mi 2025 de 0 6800 almıssın tokatlanıp bide bunu belgeliyosun😂 komiksin valla ne diyim.
asfghlşıkfjhfgklşhjfgjhsfhjklşsfgklhjsfglşizhfgklşhoşsfgklizşjkzzfghlşjzsfglşhjsfglşhjsşfglşh yazık sana dostum acıyorum sana demezler mi sen ne halt yemeye aldın o zaman neyin boşunu yapıyon kanıtlar zoruna gidince çevirdin konuyu yanık kremi lazım mı :D 6800 ü de 3060 ventus verip üste 1k verip aldım ventusta 2028e kadar garantiliydi 8500 e almıştım 9500e geldi sen minin çıkması almaya devam paşam benim her şeye bir bahanen var al neyse zaman kaybı çoluk çocuksun ne diye barın dırırlar senin gibileri forumda zaten aklım almıyor

45 e ddr5 6800xt 14600k z serili anakartlı sistemi satamıyorum o fiyata alıcı bulduysan yapış.

Ya sen neyi kanıtlıyosun kral enayiliğini mi 2025 de 0 6800 almıssın tokatlanıp bide bunu belgeliyosun😂 komiksin valla ne diyim.
üsluptan laubalilikten seviyen belli engelledim geçtim ciğerin beş para etmez gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

45 e ddr5 6800xt 14600k z serili anakartlı sistemi satamıyorum o fiyata alıcı bulduysan yapış.
şunu yaz canımı ye eleman gelmiş saçma sapan tripler tam böyle sabır sınıyor sonra bu tiplere bir hak ettiği cevabı verince suçlu oluyoruz

asfghlşıkfjhfgklşhjfgjhsfhjklşsfgklhjsfglşizhfgklşhoşsfgklizşjkzzfghlşjzsfglşhjsfglşhjsşfglşh yazık sana dostum acıyorum sana demezler mi sen ne halt yemeye aldın o zaman neyin boşunu yapıyon kanıtlar zoruna gidince çevirdin konuyu yanık kremi lazım mı :D 6800 ü de 3060 ventus verip üste 1k verip aldım ventusta 2028e kadar garantiliydi 8500 e almıştım 9500e geldi sen minin çıkması almaya devam paşam benim her şeye bir bahanen var al neyse zaman kaybı çoluk çocuksun ne diye barın dırırlar senin gibileri forumda zaten aklım almıyor
Ya 25 yaşında 40 yasında gibi konusanıda ilk defa gördüm gel kardesim antalyada bi kahve icelim neymis derdin konusalım liseli miyim bi sonuca erdirelim konuyu. Ben 2023 de aldım ayrıca sattıgımın dekontu o tarihte 2025 aralık. İnsanları tokatlamak yerine malı gerçek fiyatından satmak denir buna. Mallarının gerçek fiyatı bu tabi yarısından fazlasının tarihi gecmis miladı dolmus ekran kartı ram vb en üst fiyattan satmaya kalkarsan konsurum.

Ya bende bunu anlatmaya calısıyorum 6800 5600x sistemi zor sattım 25 fiyat bandından 20 ye acil para ihtiyacından 45 e su sistemi satıyor😂

link varmı ilan
kaldırdım hocam 7900xt aldım kartı satıcam sadece.

Ya bende bunu anlatmaya calısıyorum 6800 5600x sistemi zor sattım 25 fiyat bandından 20 ye acil para ihtiyacından 45 e su sistemi satıyor😂
serbest piyasa maalesef. uzunca dalaşmıssınız gerek yok; satılıyorsa alıcısı varsa yapacak bir şey yok. bilgisi olmayan birisi alsa bile en azından o kadar para verdiği ürünü araştırıp almalı. m2 max macbook pro satıyordum adam gelmiş 25 olur mu diyordu 50 cihazın piyasası. kimisi de aynı cihaza 100 yazıyordu.

kaldırdım hocam 7900xt aldım kartı satıcam sadece.

serbest piyasa maalesef. uzunca dalaşmıssınız gerek yok; satılıyorsa alıcısı varsa yapacak bir şey yok. bilgisi olmayan birisi alsa bile en azından o kadar para verdiği ürünü araştırıp almalı. m2 max macbook pro satıyordum adam gelmiş 25 olur mu diyordu 50 cihazın piyasası. kimisi de aynı cihaza 100 yazıyordu.
İşte sonrada neden bu 2. El piyasası böyle standarta bağlanmalı çok şeyde uğraşacak devlet nerde... arazi

Ya 25 yaşında 40 yasında gibi konusanıda ilk defa gördüm gel kardesim antalyada bi kahve icelim neymis derdin konusalım liseli miyim bi sonuca erdirelim konuyu. Ben 2023 de aldım ayrıca sattıgımın dekontu o tarihte 2025 aralık. İnsanları tokatlamak yerine malı gerçek fiyatından satmak denir buna. Mallarının gerçek fiyatı bu tabi yarısından fazlasının tarihi gecmis miladı dolmus ekran kartı ram vb en üst fiyattan satmaya kalkarsan konsurum.
Aynen dostum 7 8 edecek ssd yi mal gibi gidip 5 e vereyim alsat çı bayram etsin demi neyse ya engelledim zaten boş adamsın sanada niye battıysa sattığım parçalar anlamadım bir gelir 6800 ü garantili diyemi sattın dersin yok o para eder mi? dersin 6800 garantiliydi kardeşim sana ne attım kanıtlarınıda cebap veremedin çevirdin 6800 alınır mı dedin sonra bana 9500 e geldi dedim onada cevabın yok sana ekmek çıkmayınca zoruna gidiyor belli al satçı ölücülerdensin sende alamayınca çamur atıyorsun 🤣🤣 zaten tek tek ilana koysam edeceği 40 42 sistemim piyasaına bakınca ne kadar şişmişse şişmiş gram umurumda değil alıcısı varsa satarım niye ucuz vereyim al satçı adam alsın ve diyorum ki bilgisayarcı bile 40 k teklif etti gelip alacaktı ölücü başka bilgisayarcıda 25 k dedi de engelledim geçtim ve yanında monitörle veriyorum nerdeyse ucuz bile gidiyor git araştır fiyatları piyasada neymiş en düşük fiyat 6 7 liraylen niye 4500 e 5 e koyayım gerçek ederi 6 7 değil diye satılabiliyorsa satarım senide ilgilendirmez

Ama sen gidipte bana o fiyatlara satmamışsın hayal kuruyorsun diye saçma sapan konuşamazsın attım dekontunu paşalar gibi de sattım ne zoruna gitti dert ettin bunuda yarın 45 e satıcam sana yalan borcum mu var benimde 40 a alıcı 45 e alıcı var diye yalan söyleyeceğim 43 e de sabah başkası yazdı o alacaktı 45 vermeseler

Geri