Steam'den Yeni Mena Fiyatları:70$ Oyun İçin Önerilen Tutar:16.75$

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,558
Steam yeni mena fiyatlarını açıklamış;
2 yeni öneri gelmiş. Satın alma gücü ve çok değişkenli dönüştürme;

1774649246123.webp
1774649256099.webp

bu nedemek hocam biraz acıklarmısınız
Yapımcıya şunu diyor.
Buradaki insanların 70$ için gerçek alım gücü 16$ ama değişkenli yaparsan da 31$. Tabi karar yapımcıda 70$'da yazıp geçebilir.

Eski mena fiyatlarında da çok bir şey değişmiyordu. Yani 500-1000 TL daha uyguna alınabilen kaç tane oyun var? Örneğin Crimson Desert'in Steam fiyatı 70 dolar, PS Store fiyatı 3000 TL. Oyun Steam'de olsa bile yine indirim kovalanacak.

Yapımcıya şunu diyor.
Buradaki insanların 70$ için gerçek alım gücü 16$ ama değişkenli yaparsan da 31$. Tabi karar yapımcıda 70$'da yazıp geçebilir.
acı verici bi durum. şu crimson desert ı merak ediyorum almak istedim ama 70 dolar vermeye elim gitmiyo 3k dan fazla bi oyuna çok fazla. reident evil serisini de çok seviyorum 9 u almaya da elim gitmedi. şükür param var ama insanın alası gelmiyo fiyatı görünce. forumda bi arkadaştan 1200 e aldım diğer türlü psikolojim kaldırmaz

Yeni fiyatlandırma makul geldi bana. Eskiden yarısı idi sadece (60 dolar ise steam 30 dolar öneriyordu). Malesefki tek problem kan emici AAA oyun yapımcıları bunları hiç umursamicak ve her bölgeye 70 dolardan çıkarmaya devam edicek. En azından düşük bütçeli oyunların fiyatının uygun kalacağını bilmek güzel. Base price ile çıkan oyunları key olarak almak daha mantıklı geliyor.

AAA oyunlar mena fiyatlandırmaya uymuyor, 16 dolar olmaz bence ama en fazla yarı fiyatına koyulması lazım.

acı verici bi durum. şu crimson desert ı merak ediyorum almak istedim ama 70 dolar vermeye elim gitmiyo 3k dan fazla bi oyuna çok fazla. reident evil serisini de çok seviyorum 9 u almaya da elim gitmedi. şükür param var ama insanın alası gelmiyo fiyatı görünce. forumda bi arkadaştan 1200 e aldım diğer türlü psikolojim kaldırmaz
Aile paylaşımı açabilirim hocam RE 9 bana geldi ekran kartıyla birlikte
Almışsınız pardon.

70dolara satarlar çünkü mena olmayan bölge illegal yoldan 16 dolara almaya kalkacaklar diye düşünüyor

70dolara satarlar çünkü mena olmayan bölge illegal yoldan 16 dolara almaya kalkacaklar diye düşünüyor
Steam dolar kurunu bizde 2.5 TL'den gösterirken bunu yapıyorlardı zaten. Sonra önlem olarak bizde de fiyatları şişirdiler.

Abartmış bunlar da ne 16 doları iyice öldürdüler.
Kim 70 dolar fiyat biçtiği bir oyunu 16 dolara versin.

Geri