Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070 XT Ekran GPU/Driver Glitch Sorunu

Bi konu açtık ortalık 56 oldu :D Düzelttim sorunu driver ı tekrar kurdum sorun ortadan kalktı. Parası neye yetiyorsa insanlar onu alsın.R6, GTA5, Forza 5, CS2,Lol, Valorant gibi oyunlarda maksimumda test yaptım bir sorun çıkmadı

Duvara konuşuyorsun kral boşuna uğraşma bunlar soruna çözüm bulmak yerine markayı boklamaya geliyorlar maalesef. Daha sorunun kart ile ilgili olup olmadığı belli bile değilken.
hala çözüm bulmak diyo niye bi ton para verip bide markanın çözüm aramadığı sorunlarına biz çözüm arayalım ne meczupsunuz

Bi konu açtık ortalık 56 oldu :D Düzelttim sorunu driver ı tekrar kurdum sorun ortadan kalktı. Parası neye yetiyorsa insanlar onu alsın.R6, GTA5, Forza 5, CS2,Lol, Valorant gibi oyunlarda maksimumda test yaptım bir sorun çıkmadı
yeterki amd'de sorun yaşayan birisi olsun nvidia fanları akbaba gibi çöker buralara :) güle güle kullanın.

hayırlı olsun hocam çözmene sevindim tekrar yaşamaman dileğiyle.

Ha güzel muhtemelen çakışma oldu pcyi ilk aldığımda windowsun kurduğu ile benim kurduğum çakışıyordu DDU ile silip kendim kurmuştum olabiliyor.

kimse sorunsuz demedi başka yerlere çekmeyin dediğimizi. amd sorunları çözmüyo diyoruz. ayrıca tekrar soruyorum kulağımızı kapattığımız nvidia driver yazılım problemleri ne? 5070ti var bende ne yaşıyorum sorun neye kulağımı kapatıyorum söyleyin
birinci ağızdan nvidia dneetim masası dengesizliği var 1 2 ayar kurcalayınca sistem kafayı yiyodu genelde çözünürlük ayarlarında
amd tarafı sütten çıkmış ak kaşık değil ama öyle aman aman amd öyle çöp böyle kötü değil adam mesela 2.elden kart alıyo aldıktan sonra wattmanlı olduğunu anlıyo sonra çözüm bulamayınca amdyi bokluyo

Arkadaşlar selam, yeni bir sistem topladım ve iade süreci bitmeden uzay montajda test ediyorum. Lol oynarken klavyeden ses açtığımda ekranda bir overlay çıkar ses seviyesini gösteren. Bu overlay çıktığında ekranda glitch denilen olay oluyor. Aynı durumu furmarck2 ve heaven testinde yaptım hiç sorun olmadı. Bu durum kart ile mi alakadır? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Başka oyunlarda da deneyeceğim. Konuyu güncellerim

Alıntıyı görüntüle
Sürücüyü bu dediğim şekilde kaldırıp kur bakalım:
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-601.html bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-9000-series/amd-radeon-rx-9070-xt.html 26.3.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 26.3.1 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)

biz zaten tartışıyoduk bi konuda sen pastanın süsü oldun patladılar sçkdjfbvkjfbgn

Duvara konuşuyorsun kral boşuna uğraşma bunlar soruna çözüm bulmak yerine markayı boklamaya geliyorlar maalesef. Daha sorunun kart ile ilgili olup olmadığı belli bile değilken.
Ben de buna takıyorum

birinci ağızdan nvidia dneetim masası dengesizliği var 1 2 ayar kurcalayınca sistem kafayı yiyodu genelde çözünürlük ayarlarında
amd tarafı sütten çıkmış ak kaşık değil ama öyle aman aman amd öyle çöp böyle kötü değil adam mesela 2.elden kart alıyo aldıktan sonra wattmanlı olduğunu anlıyo sonra çözüm bulamayınca amdyi bokluyo
Ya kral nvidia denetim masası 10 senedir aynı ne alakası var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri