Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070 XT Ekran GPU/Driver Glitch Sorunu

Adamlarda 50 dolarla neler yapılıyor arada zihniyet farkı var direkt sorun burada başlıyor adam 1000 dolar biriktirmiş veya sistem istiyor bizde bu adamın sistemi 1200 dolar olur 1300 olur şu daha iyi vs vs diye diye 4070 46gb ekran kartı çıkmış bunu al daha iyiler onlarda durum farklı 1000 dolar geçmiyorlar gerekirse ddr5 ten ddr4 e düşer ama yinede o paradanda arttırmaya çalışır hangisi ucuzda fp ise onu alır bizim burada adam 70k lık sistem diyor 85 lik sistem aldırmışlar o daha iyi o bu şu felan derken olmuyor biraz daha düşününce yabancı forumlar nimet gibi ya tr de Nebi akgün dışında kimsenin videosunu izlemiyorum mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rip ya severdim onu

Ama genel olarak bir ölümüne savunma durumu var fanboyluk çok fazla
Haterları engelliyorum artık tartışmanın lüzumu yok.

Olsun senin vramin daha fazla

Ryzen 7 9800X3D'si yandı arkadaşımın o da bilinçsiz kullanıcıydı, Asrock anakart aldı ve çok bilinçsiz olduğu için anakartı yandı. Artık bilinçlendi bir daha X3D almasın değil mi? Hayır sen ne biliyorsun da sorun yaşayanlara laf ediyorsun? Sanki insanlar sorun arayıp buluyor da onun konusunu açıyor. Bu konuya katkın ne CAPS açık yazarak?

Valla hocam ben ekran kartı alıyosam takıp son sürümü indirip rahatca kullanmak isterim niye stabil olan iyi olanı arayayımki
Çipset ısınmadan yanmaz biliyorsunuz değil mi? Bunun AMD/NVIDIA ile alakası yok o çipseti soğutmak için öneri ve minimum bileşeni AMD/NVIDIA söylüyor zaten kart üreticilerine ASUS/MSI her neyse artık gidip dandik bileşenlerle yapmış olabilir. Ben de yıllarca NVIDIA kullandım ve bir sürü sorun yaşadım. Bir de herkes aynı kafada bir kişi bir kartta sorun yaşamadıysa direk gelip konuya bende sorun yok yazıyo :D

Ben sırasıyla manuel indirdim, windowsa indirtip kendim güncelledim veya eski sürücüleri denedim yine sorun yaşayabiliyorum bunun bilinçle alakası yok bunu anlamanız lazım.

Geri