17 Yaşında KYC’siz İlan Platformu Geliştiriyorum: ApexBotic

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Goruruz kral bir aksam haberlerde girisimci genc kazmayı taşa vurdu 2608 yıl hapis cezası isteniyor haberini gordugumde ben lol oynamaya sen mahkeme salonuna gideceksin🤣
gerçekten bir iş insanı olsan benim dediklerimden bir nebzede olsa anlamış olurdun ama bu ülkede cahil insanların türü çok oldu icin yapacak bisey yok sen lol oyma ben geleceğimi kuruyorum yarın bir gün ben değil sen ve senin gibi insanlar amelilik yapıp 3 5 kuruş kaznamaya calisicak bu ülkenin gerçek girişmicleri ise senin hayal edemedi yerlerde olucak sen şimdi otur ve cpisini ye tosunum(:

Kycsiz su alamıyoz birde kimin olduğu bilinmeyen ilanı mı satın alcaz 😁 diyelim bunu bi şekilde başardın. Daha kazancın olmadan borç batağına girersin siteyi kapatır borcunu bitirmek için senelerce çalışırsın. Vergi yok, siteyi açman için şirket kurman lazım dolaylı yoldan vergi levhan olucak vergi ödemek zorundasın. Her ilanı tek tek incelemen imkansız illa bir ekip kurucaksın tek başıma yönetmen imkansız. Bitcoin işi zaten yaş kycye takılınca kullanıcıların. Bahsettikleri gibi kara para aklama kapısı olur. Daha anlatacaklarım vardı da yazarken unuttum 😂 başka şeylere yönel bence dost
Yav adamın hayalinde kimseye hesap vermeden vergi vermeden siteyi acıp yurumek var. Daha konusmaya hacet var mı. Alice bile boyle harika bir ütopyaya dusmemistir

Ve senin tether hesap bloke eder takip edilemez falan dediğin sistem hayalinde kurduğun absürt bir sistem. Kyc olmayan bir sistemde tether aa evet senin sisteminde x kişisi kötü onun hesabı bloke edelim demez direkt seni ve sistemi kara para aklama alanı olarak görür komple kapatır. Hiçbir yasla zemini yok. GLOBAL mantıkta da yok. Hayal dünyasında yapılır o dediğin. Ve tether gibi bir yapı seninle niye ortaklaşa iş yapsın yok kara parayı falan ayırt edip hesabı bloke edecekmiş. Seni muhatap bile almaz. Ve dediğin sistem fbi Uluslararası hukuk ve devletin resmi kurumlarından sunulan belgelere göre işleme kapatılır hesaplar. Devlet zaten senin sistemde böyle bir şey görse senin tepene biner. Ne kolay iş valla kyc banka kimlik ad soyad hiçbir şey yok kim kime ne atıyo belli değil ama ayırt edeceksin kim iyi kim kötü 😂

Estonyadan alacakmısda mısmısda ulan kenevir sirketim var devlet destekli olmasına ragmen devlet dairesinden lisans alırken zorlanıyorum sen kycsiz sistemle hangi ülkeden hangi siteyi 17 yasında acıyosun
Zaten bu sistem tam kara para aklama sitesi. Kyc yok, banka yok, takip yok, tek sorumlu 17 yaşındaki çocuk onay verecek. Dahası var mı?😂 Şu sistemi kurmasını bekliyorum takipçisi olurum sürekli guncellerse burayı bakalım 😂 gunun sonunda show tvde akşam haberi olmasın da

Zaten bu sistem tam kara para aklama sitesi. Kyc yok, banka yok, takip yok, tek sorumlu 17 yaşındaki çocuk onay verecek. Dahası var mı?😂 Şu sistemi kurmasını bekliyorum takipçisi olurum sürekli guncellerse burayı bakalım 😂 gunun sonunda show tvde akşam haberi olmasın da
Parayı site sahibi değilde ben vururum gencler ayıktırıyım babamın oglu gelse tanımam.

Parayı site sahibi değilde ben vururum gencler ayıktırıyım babamın oglu gelse tanımam.
Özetle Senaryo Şöyle Gelişir:
Bir dolandırıcı sisteme sızar.
Kirli USDT'yi Pcaron'un sistemine aktarır.
Tether bu parayı takip eder ve Pcaron'un "KYC'siz" (yani denetimsiz) olduğunu görür.
"Bu site güvenli değil" diyerek sitenin tüm cüzdanını dondurur.
Pcaron'un "ApexBotic" projesi, içindeki tüm kullanıcı paralarıyla birlikte bir gecede "çöp"
olur.

Biz geri global düşünmeyen mantıksız insanlarız yapay zeka bile bunu diyo ah ah. Şu kadar basit bir para makinesi sistemi fikri niye bize gelmiyo tüh

Dostum hâlâ global cart curt diyorsun da Türkiye'de kanunen 2021 yılından beri kripto varlıklarla ödeme doğrudan veya dolaylı yasak. Ve kyc siz bir sistem masaktan geçmez 1 tl bile yasadışı işlemde site sahibi yani seni sorumlu tutar. Ve sen yaptığın sistemde vergiden kaciyorsun. Yasal hiçbir yanı yok. Bu kaçak ve yasadışı bir girişim. Eski kafadan çıkıp sistemini kurmanı 4 gözle bekliyorum. 😂
TÜRKIYE DİYORSUN BEN TÜRKIYE BAZLİ CALİŞMADGIMI GLOBAL OLARAK SAAS HİZMETI VERDGIMI SÖYLÜYORUM GERÇI SEN ACABA SAAS NE CLOUD NE KOD NE HATA WEP 3.0 VEYA FREELANCER LIK NEDIR BILIRMISIN K

TÜRKIYE DİYORSUN BEN TÜRKIYE BAZLİ CALİŞMADGIMI GLOBAL OLARAK SAAS HİZMETI VERDGIMI SÖYLÜYORUM GERÇI SEN ACABA SAAS NE CLOUD NE KOD NE HATA WEP 3.0 VEYA FREELANCER LIK NEDIR BILIRMISIN K
ya yaşı küçük arkadaşim sen cok biliyosun bende diyorumki dedigin gibi kur şu siteyi bende 1 gecede parayı koymazsam bisey bilmiyorum. Sitenin sefasını ben cefasını sen çekersin

Ve senin tether hesap bloke eder takip edilemez falan dediğin sistem hayalinde kurduğun absürt bir sistem. Kyc olmayan bir sistemde tether aa evet senin sisteminde x kişisi kötü onun hesabı bloke edelim demez direkt seni ve sistemi kara para aklama alanı olarak görür komple kapatır. Hiçbir yasla zemini yok. GLOBAL mantıkta da yok. Hayal dünyasında yapılır o dediğin. Ve tether gibi bir yapı seninle niye ortaklaşa iş yapsın yok kara parayı falan ayırt edip hesabı bloke edecekmiş. Seni muhatap bile almaz. Ve dediğin sistem fbi Uluslararası hukuk ve devletin resmi kurumlarından sunulan belgelere göre işleme kapatılır hesaplar. Devlet zaten senin sistemde böyle bir şey görse senin tepene biner. Ne kolay iş valla kyc banka kimlik ad soyad hiçbir şey yok kim kime ne atıyo belli değil ama ayırt edeceksin kim iyi kim kötü 😂
Reisim, FBI ve Tether CEO’suyla akşam yemeği yemediğim sürece bu kadar aksiyon biraz fazla kaçmış sanki. :) Gel sana işin 'Global' mantığını son kez özetleyeyim, belki o 'hayal' dediğin şeyin dünyada nasıl çalıştığını anlarsın:
Muhataplık Mevzusu: Tether benimle 'ortaklaşa' iş yapmıyor; blockchain protokolü üzerinden herkesin kullandığı bir aracı kullanıyorum. Sen bankadaki paranı nasıl harcıyorsan, ben de blockchain üzerindeki USDT akışını öyle yönetiyorum. Kimsenin kimseyle 'ortaklık' kurmasına gerek yok, teknoloji zaten buna izin veriyor.
Ayırt Etme Gücü: 'Kim iyi kim kötü nasıl ayırt edeceksin' demişsin. Çok basit: Data ve Algoritma. Biz siber güvenlikçiler (ki benim asıl uzmanlığım budur) kimlik kartına bakarak değil; cüzdan geçmişi, işlem sıklığı, trafik analizi ve hizmet kanıtı (iş teslimi) gibi verilerle 'kirli' olanı saniyeler içinde sezeriz.
KYC Takıntısı: Dünyanın en büyük merkeziyetsiz borsalarında (DEX) milyarlarca dolar dönüyor ve hiçbirinde kimlik sorulmuyor. FBI gidip Uniswap’i veya PancakeSwap’i mi kapatıyor? Hayır. Çünkü teknoloji globaldir ve hantal bürokrasiden çok daha hızlıdır.
Siz 'FBI basacak' korkusuyla Lol oynamaya devam edebilirsiniz, ben ise o korktuğunuz ama önüne geçemeyeceğiniz global finansal özgürlük sistemini kodlamaya devam ediyorum. Sistem açıldığında, o 'absürt' dediğin şeyin nasıl tıkır tıkır çalıştığını canlı izlersin. Hadi eyvallah! <3"

Reisim, FBI ve Tether CEO’suyla akşam yemeği yemediğim sürece bu kadar aksiyon biraz fazla kaçmış sanki. :) Gel sana işin 'Global' mantığını son kez özetleyeyim, belki o 'hayal' dediğin şeyin dünyada nasıl çalıştığını anlarsın:
Muhataplık Mevzusu: Tether benimle 'ortaklaşa' iş yapmıyor; blockchain protokolü üzerinden herkesin kullandığı bir aracı kullanıyorum. Sen bankadaki paranı nasıl harcıyorsan, ben de blockchain üzerindeki USDT akışını öyle yönetiyorum. Kimsenin kimseyle 'ortaklık' kurmasına gerek yok, teknoloji zaten buna izin veriyor.
Ayırt Etme Gücü: 'Kim iyi kim kötü nasıl ayırt edeceksin' demişsin. Çok basit: Data ve Algoritma. Biz siber güvenlikçiler (ki benim asıl uzmanlığım budur) kimlik kartına bakarak değil; cüzdan geçmişi, işlem sıklığı, trafik analizi ve hizmet kanıtı (iş teslimi) gibi verilerle 'kirli' olanı saniyeler içinde sezeriz.
KYC Takıntısı: Dünyanın en büyük merkeziyetsiz borsalarında (DEX) milyarlarca dolar dönüyor ve hiçbirinde kimlik sorulmuyor. FBI gidip Uniswap’i veya PancakeSwap’i mi kapatıyor? Hayır. Çünkü teknoloji globaldir ve hantal bürokrasiden çok daha hızlıdır.
Siz 'FBI basacak' korkusuyla Lol oynamaya devam edebilirsiniz, ben ise o korktuğunuz ama önüne geçemeyeceğiniz global finansal özgürlük sistemini kodlamaya devam ediyorum. Sistem açıldığında, o 'absürt' dediğin şeyin nasıl tıkır tıkır çalıştığını canlı izlersin. Hadi eyvallah! <3"
Olm bizde ac diyoruz iste beni zengin edeceksin ac en kısa zamanda porscheumu villamı cekeyim direk altıma.

ya yaşı küçük arkadaşim sen cok biliyosun bende diyorumki dedigin gibi kur şu siteyi bende 1 gecede parayı koymazsam bisey bilmiyorum. Sitenin sefasını ben cefasını sen çekersin
Sen benim sistemimde bırak para koymayi ilan bile açabilcek kadar zeki oldunu sanmıyorum (: teknolojiden eksik kalmış ve saçma sapan hiç bir bilgisi olmayan bir insansın burda ne kadar teknik kanit da göstersem kyc siz sistem yok su sistem yok bu sistem yazdığım yazıları okumadın beli belki 30 40 yaşında dayısını hayatını sadece Erdoğan erdgonnnn para verdi şirkette oley Türkiye şekildermiş ama karşında senden bilgili ve sendne daha fazla kanit suann birine hayaler dünyası diyen cahilsin kisaca(:

İki üslup farkına bak adam cevabı bile AI ye yazdırıyor HAJWBXISJSIAHXJS DEVAM EDİN OKUMASI FENA ZEVKLİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri