Berber hesabı nasıl büyütülür?

bysemo22

80+
Reaksiyon skoru
65
Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım berberlik yapıyorum. 3-5 aydır bir hesabım var Instagram ve oraya içerik atacağım ama nasıl daha çok izlenme yakalarım veya daha çok ilçemdeki insanların keşfetine gelir bunu halletmem lazım. Bir de yaptığım tırasları çekip atacağım işte. Var mı bir öneriniz? Yeni bir Instagram hesabı açtım 10 takipçim vs var. Acaba bir hedef koyup mesela X hedefi için tıraş yapıyorum gün 1 şeklinde mi ilerlesem yoksa berberliğimi geliştiriyorum tarzı mı?

Sana gıcık kapacak, sana sövecekleri bir şey yaparsan daha çok büyürsün. :D Şu kafaya şaplak atan adam var. Görmüşsündür illa. Bak milleti döve döve ünlü oldu. :D Normal iş yapar, sıradan şeyler atarsan büyüyemezsin. Anca çevren takip eder. Değişik şeyler yapasın ki büyüyesin. :D Sen bilirsin tabi. :D

Tokat düşündün mü ? :D malum şahsiyet tokat show yapıyor biliyorsun

Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım berberlik yapıyorum. 3-5 aydır bir hesabım var Instagram ve oraya içerik atacağım ama nasıl daha çok izlenme yakalarım veya daha çok ilçemdeki insanların keşfetine gelir bunu halletmem lazım. Bir de yaptığım tırasları çekip atacağım işte. Var mı bir öneriniz? Yeni bir Instagram hesabı açtım 10 takipçim vs var. Acaba bir hedef koyup mesela X hedefi için tıraş yapıyorum gün 1 şeklinde mi ilerlesem yoksa berberliğimi geliştiriyorum tarzı mı?
hocam kesfete dusmen tamamen sans isi ve icerik fikri olarak dedigin fikir iyi mesela 20 yasinda beberlik yaparak araba aliyorum gun bir falan gibi iceriker uretebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana gıcık kapacak, sana sövecekleri bir şey yaparsan daha çok büyürsün. :D Şu kafaya şaplak atan adam var. Görmüşsündür illa. Bak milleti döve döve ünlü oldu. :D Normal iş yapar, sıradan şeyler atarsan büyüyemezsin. Anca çevren takip eder. Değişik şeyler yapasın ki büyüyesin. :D Sen bilirsin tabi. :D
linclenmekte bir cesit unlu olma yolu tabii ki

hocam kesfete dusmen tamamen sans isi ve icerik fikri olarak dedigin fikir iyi mesela 20 yasinda beberlik yaparak araba aliyorum gun bir falan gibi iceriker uretebilirsin

linclenmekte bir cesit unlu olma yolu tabii ki

Heh doğru. Kelime aklıma gelmedi. :D Linç yemen lazım. :D

haklısınız yorumunuz için sağolun bende dayakla ünlü olurum (!)

Akımsal videolar da olabilir. Daha cok ilçemdekilerin keşfetine düşmesine ve onların beni tıraşa çağırmasını istiyorum home veya park :D

Reklamsız olmaz. İstersen çıplak tıraş et. Para her şeyi çözer.

Reklam verirsen boş hesapla bile hep öne çıkarsın.

kendine berber dersen zaten olmaz hair studio design & spa & hamam demen lazım

İyi bir sosyal medya yöneticisiyle anlaşırsan bir ayda büyük bir ivme kazanırsın çoğu arkadaşım bu yöntemle marka oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri