Yardım Fiber internet bağlatıyorum Fiber modem onerisi lazım dostlar.

Cra.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
Yarin eve fiber internet bağlantıcam binada mevcut Türk Telekom
Kaliteli çelik gücü yüksek modem öneriniz varmıdır?
1000 Mbps

Modem değil de Router bakacaksın. Çekim güçleri, maalesef, ev içinde üç aşağı beş yukarı aynı oluyor. Aynı oda içerinde çoğu iyi, uzaklaştıkça kötüleşiyorlar.

Senin için çok önemli ise "mesh" sistemleri değerlendirebilirsin.

Modem değil de Router bakacaksın. Çekim güçleri, maalesef, ev içinde üç aşağı beş yukarı aynı oluyor. Aynı oda içerinde çoğu iyi, uzaklaştıkça kötüleşiyorlar.

Senin için çok önemli ise "mesh" sistemleri değerlendirebilirsin.
adam modemi olmadan nasıl router a verecek interneti anladığım kadarıyla türktelekom modemi kullanmak istemiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000 Mbps
ha bu arada ont ile modeme bağlıyorlar hocam karışık şey denimde beynimi yaktı :D

Sağolun hocam iyi bir modeli bu

Fiber destekliyor degilmi cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın tek seferlik iyi bir şey alayım istiyorum.
destekliyor wifi 6 ve oldukca güclü menzillere sahip bende almak için bekliyorum biraz daha inmesini

Sağolun hocam iyi bir modeli bu

Fiber destekliyor degilmi cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın tek seferlik iyi bir şey alayım istiyorum.
incehesap adlı alıcıdan alın

destekliyor wifi 6 ve oldukca güclü menzillere sahip bende almak için bekliyorum biraz daha inmesini

incehesap adlı alıcıdan alın
Tamamdır çok teşekkürler birsey daha soracak modem aldıktan sonra router falan gerek varmı sadece bu yeterli olurmu

Yeni modem alınacaksa keenetic almak lazım adamların yazılım yönü çok güçlü, sürekli güncelleme geliyor vs. Ben şuan vdsl kullanıyorum ileride fibere geçerim diye hem vdsl hem fiber destekli olanını aldım çok memnunum.

Yeni modem alınacaksa keenetic almak lazım adamların yazılım yönü çok güçlü, sürekli güncelleme geliyor vs. Ben şuan vdsl kullanıyorum ileride fibere geçerim diye hem vdsl hem fiber destekli olanını aldım çok memnunum.
Tamamdır hocam önerileriniz için çok teşekkürler Keenetic Hopper 3000 Mbps destekli modemi Alicam.

1000 Mbps
daireye kadar fiber çekeceklermi yoksa cat6 mı geliyor alttan dairene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy