adam modemi olmadan nasıl router a verecek interneti anladığım kadarıyla türktelekom modemi kullanmak istemiyorModem değil de Router bakacaksın. Çekim güçleri, maalesef, ev içinde üç aşağı beş yukarı aynı oluyor. Aynı oda içerinde çoğu iyi, uzaklaştıkça kötüleşiyorlar.
Senin için çok önemli ise "mesh" sistemleri değerlendirebilirsin.
ha bu arada ont ile modeme bağlıyorlar hocam karışık şey denimde beynimi yaktıYarin eve fiber internet bağlantıcam binada mevcut Türk Telekom
Kaliteli çelik gücü yüksek modem öneriniz varmıdır?
1000 Mbps
Bunu önericektim gözünüz kapalı alabilirsiniz
destekliyor wifi 6 ve oldukca güclü menzillere sahip bende almak için bekliyorum biraz daha inmesiniSağolun hocam iyi bir modeli bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiber destekliyor degilmi cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın tek seferlik iyi bir şey alayım istiyorum.
incehesap adlı alıcıdan alınSağolun hocam iyi bir modeli bu
Fiber destekliyor degilmi cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın tek seferlik iyi bir şey alayım istiyorum.
Tamamdır çok teşekkürler birsey daha soracak modem aldıktan sonra router falan gerek varmı sadece bu yeterli olurmudestekliyor wifi 6 ve oldukca güclü menzillere sahip bende almak için bekliyorum biraz daha inmesini
incehesap adlı alıcıdan alın
hiç 1000mps internetim olmadıTamamdır çok teşekkürler birsey daha soracak modem aldıktan sonra router falan gerek varmı sadece bu yeterli olurmu
Tamamdır hocam önerileriniz için çok teşekkürler Keenetic Hopper 3000 Mbps destekli modemi Alicam.Yeni modem alınacaksa keenetic almak lazım adamların yazılım yönü çok güçlü, sürekli güncelleme geliyor vs. Ben şuan vdsl kullanıyorum ileride fibere geçerim diye hem vdsl hem fiber destekli olanını aldım çok memnunum.
daireye kadar fiber çekeceklermi yoksa cat6 mı geliyor alttan daireneYarin eve fiber internet bağlantıcam binada mevcut Türk Telekom
Kaliteli çelik gücü yüksek modem öneriniz varmıdır?
1000 Mbps