Yardım Fiber internet bağlatıyorum Fiber modem onerisi lazım dostlar.

IMG_20260329_195635.webp

Dostlar bu modem nasıldır peki yorumları baya yüksek fiber destekli yazıyor ama siz daha iyi bilirsiniz .
Hopper yada omni ikisi arasında kaldım

Alıntıyı görüntüle
Dostlar bu modem nasıldır peki yorumları baya yüksek fiber destekli yazıyor ama siz daha iyi bilirsiniz .
Hopper yada omni ikisi arasında kaldım

Daha kötüsü olamazdı herhalde, Wi-Fi 4 desteği var 5 bile yok, gerisini siz düşünün. Zaten Gigabit portu bile yok, 100 mbps üstünü asla göremezsiniz. Keenetic olacaksa min. Hopper alın, bütçe varsa Titan bakın. Keenetic doğru karar, ancak her modeli değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Cra.
Asus RT Be50 ile Superonline fiber kullanıyorum 1000mbps , gayet memnunum öneririm

Yarin eve fiber internet bağlantıcam binada mevcut Türk Telekom
Kaliteli çelik gücü yüksek modem öneriniz varmıdır?
1000 Mbps
Eve bi mesh sistem kur kafan rahat etsin.

Ben tplink deco be25 mesh kurdum wifi ile laptopta 930 mbps alabiliyorum ki bu kabloluyla eşdeğer zaten.

Eve bi mesh sistem kur kafan rahat etsin.

Ben tplink deco be25 mesh kurdum wifi ile laptopta 930 mbps alabiliyorum ki bu kabloluyla eşdeğer zaten.
katılıyorum sürekli router değiştirsemde wifi menzil genişletici kullansamda evde wifide istediğim hızları alamıyordum meğer mesh lazımmış bana https://www.hepsiburada.com/tp-link...-kurulum-genis-kapsama-alani-pm-HBC0000AAT1GS bunu aldıktan sonra evin her yerinde 100mbps görebiliyorum bahçede 70-80e düşüyor evim 3 katlı bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazılım olarak çok iyi ama ax3000 olduğundan alternatif çok var artık https://www.pttavm.com/tp-link-archer-ax80-5-port-6000-mbps-router-teshir-p-1212425245?v=1.69.5 örnek bu cihazı alır openwrt kurup qos ayarı yapıp paşalar gibi kullanmayı tercih ederim sıfırını almak istersede 5400tl

Son düzenleme:
Modem yada router almanızdaki amacı anlayamadım.

Bekleyin fiber kurulsun isteklerinize cevap vermezse arayışa girersiniz.

Gelecek modem zaten her türlü 1.000 mgbt verebilecek bir cihaz olacak.

Kapsama alanı düşük gelir ise

Knetic önerilen,

Bütçeniz çıkmazsa Xiaomi 3000t (openwrt desteği olduğu için)

Son olarak tek derdiniz kapsama alanı olursa mercusys 80x kabloyla yada kablosuz ana modeme bağlayıp biraz daha merkeze koyarak router olarak kullanabilirsiniz. Ölü bölgeleri canlandırmış olursunuz.

Bu eski model sana attığımızı al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır
Yüne 940mb 940mb hız alıyorum aslında çokomelli mi sence fark olur mu evde de idare eder nerdeyse her yerden çekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy
Geri