❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 Pulse DUAL (OUTLET) - 23.902 TL

Ekran kartı geldi görsel olarak bi kusur yok üstündeki jelatinler ve bağlantı noktasındaki plastikler duruyor ama içinden kablo çıkmadı 9060xt kablosunu buna taksam sıkıntı olmaz herhalde değil mi

Ekran kartı geldi görsel olarak bi kusur yok üstündeki jelatinler ve bağlantı noktasındaki plastikler duruyor ama içinden kablo çıkmadı 9060xt kablosunu buna taksam sıkıntı olmaz herhalde değil mi
teslim edilmis, evde kontrol ettiler. kartin kutusunun kose kisminlari minik yirtik, eskimis duruyor. yine de guzel kargolama yapilmis, dikkat edilmis.

kurulum yapinca aksam foto atarim sonuclari paylasirim.

Ekler

• 1000134011.webp
    1000134011.webp
    47.1 KB · Hit: 90
ne kablosu zaten bu kart eski nesil 8 pin kullanıyor

teslim edilmis, evde kontrol ettiler. kartin kutusunun kose kisminlari minik yirtik, eskimis duruyor. yine de guzel kargolama yapilmis, dikkat edilmis.

kurulum yapinca aksam foto atarim sonuclari paylasirim.
benimde böyle akşam bende takcam yazarım buraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kablosu zaten bu kart eski nesil 8 pin kullanıyor
8x2 miş pini

sorunsuz gelirse 9060xt den gayet geçmeye değer bir kart lütfen deneyimlerini buradan paylaş kart gelince
hocam urunde jelatin yoktu. kartta toz da yoktu. gercekci performans degerlerini gormek icin oyun actim test ettim. 4k fsr quality crimson desert degerleri paylasiyorum. kartta coilwhine yok.

gpu 53
bellek 68
hotspot 71

oda 23 derece

fan en fazla 1545 rpm gormus suanda 1295 rpmde seyrediyor. performansi beni tatmin etti.

hocam urunde jelatin yoktu. kartta toz da yoktu. gercekci performans degerlerini gormek icin oyun actim test ettim. 4k fsr quality crimson desert degerleri paylasiyorum. kartta coilwhine yok.

gpu 53
bellek 68
hotspot 71

oda 23 derece

fan en fazla 1545 rpm gormus suanda 1295 rpmde seyrediyor. performansi beni tatmin etti.
güle güle kullan 5070 rakibi güzel fiyat

gpu 53
bellek 68
hotspot 71

oda 23 derece

2k da bakarmısın bende 2k da denicemde birazdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri