Sapphire 9070xt pure beyaz uyguna mı gidiyor ?

bazen düşünüyorum 3090 da kullandım 9070xt yi 3090 dan ucuza verdim dün üzlüyor insan nedensiz :)) birde 30900ti ciler var onlar daha bir hayal dünyasında fiyat olarak :D gb ı gören fiyatı körüklüyor çipi bozuk karta 2 bin yazzsa anca alıcı bulur :)
30900Ti benim kartımın yanında sönük kalır.

Screenshot_20260312_124923_pure_lite_browser_BrowserActivity.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satmıyorum istek atıp durmayın.
Belki manzarası güzel yerde 3 katlı Villa ile değişebilirim. Teklif bekliyorum

bazen düşünüyorum 3090 da kullandım 9070xt yi 3090 dan ucuza verdim dün üzlüyor insan nedensiz :)) birde 30900ti ciler var onlar daha bir hayal dünyasında fiyat olarak :D gb ı gören fiyatı körüklüyor çipi bozuk karta 2 bin yazzsa anca alıcı bulur :)
Malesef cehalet çok hocam satan kişi bilgisayarcıysa zaten fiyata bakma bile geçircek birini arıyor

Normal Kullanıcıysa da Bellek hızı,GDDR Bellekler nedir vs diye sorsan veya daha basit
Neural Texture Compression (NTC),Micro-Mesh,NVFP4 / FP8 nedir veya blackweel mimarisi nedir diye sor hiç bir şey diyemez %99’u çünkü teknoloji mimarş ve diğer şeyler umurunda bile değil bu yünden kaç bin serisi ona ve Vram’e Bakıyorlar sonra 2.el sitesine bakıyorlar diğerleri ne yazmışsa benimki temiz deyip biraz daha üstüne yazıp ilana koyuyor çoğu XD

ne 30 pardon 32 33 den aşşağıya bırakma kartın sıfırı 37 ölü fiyat ermiş herif verme sakın
İkinci el piyasasında sıfıra yakın fiyat koyup satınca ikinci el olmuyor şahsen 3-4 koyar sıfırı alırım adıma Faturalı ayağıma geliyor kutusunu Ben açıyorum iade hakkım var amazonda 30 gün.

İkinci el piyasasında sıfıra yakın fiyat koyup satınca ikinci el olmuyor şahsen 3-4 koyar sıfırı alırım adıma Faturalı ayağıma geliyor kutusunu Ben açıyorum iade hakkım var amazonda 30 gün.
29 a verdim ben 1 sene garantisi vardı memnundum ama zamanı gelmişti hocam taksit sıkıştırdı beni

dedim biran önce bitsin bide kartı satar öderim diye kartı sattım çok şükür yoksa sıkıntıydı
Boşuna masrafa girmişsin neyse hayırlısı bir anlık heves ile oluyor böyle şeyler şimdi ne alacaksın

aldım ben 9070xt den 5080 e geçmiş oldum bence buda fuzulü masraf oldu
Ben de de buna benzer bir durum gelişti başta 9060xt sipariş verdim kargo geldi iptal ettim 9070 aldım sonra o geldi bir süre kullandim iade ettim en son xt aldım 😂 9080 falan olsaydı muhtemelen oraya kadar giderdim bundan sonra ki kartım muhtemelen üst seviye 80 tarzı bir model olacak artık o çöp 1080p ye dönemem

Ben de de buna benzer bir durum gelişti başta 9060xt sipariş verdim kargo geldi iptal ettim 9070 aldım sonra o geldi bir süre kullandim iade ettim en son xt aldım 😂 9080 falan olsaydı muhtemelen oraya kadar giderdim bundan sonra ki kartım muhtemelen üst seviye 80 tarzı bir model olacak artık o çöp 1080p ye dönemem
bende çip krizi bellek krizi denince heycan bastı aldım indirimler bitecek dendi nvdia tarafında hakikatende bitti 9070xt de memnun etti beni baya bunu biraz sistem beyaz birazda satarken zarar etmiyim mantığıyla aldım. 1080p hakikaten çöp geliyor insanın gözüne gökten para düşse de oled 4k bi monitör alsam diyorum artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri