Çözüldü✓ Lian Li O11 Vision Compact Kasa İçin Kontrolcü Gerekiyor mu?

Reaksiyon skoru
6
Selamlar, bu ekosistemde şuan bir problem var mı? yani bir ARGB Kontrolcüsü almak gerekiyor mu arkadaşım topluyor ama bilgim yetersiz kaldığı için buraya konu açmak istedim. Anakart modeli "Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 Ice" ve sadece iki adet ARGB girişi var kurulumu da allaha emanet yapacağız.

+ LCD Fanlar Sıvı soğutmanın fanları ile değişip sağ kısıma gelecek
+ LCD Olmayan üçlü fanlar alt kısmına pozisyonlanacak.
+ Tekli LCD Reverse fan egzoz fan işlevini görecek.

1774895426270.webp

Selamlar, bu ekosistemde şuan bir problem var mı? yani bir ARGB Kontrolcüsü almak gerekiyor mu arkadaşım topluyor ama bilgim yetersiz kaldığı için buraya konu açmak istedim. Anakart modeli "Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 Ice" ve sadece iki adet ARGB girişi var kurulumu da allaha emanet yapacağız.

+ LCD Fanlar Sıvı soğutmanın fanları ile değişip sağ kısıma gelecek
+ LCD Olmayan üçlü fanlar alt kısmına pozisyonlanacak.
+ Tekli LCD Reverse fan egzoz fan işlevini görecek.

Alıntıyı görüntüle
Aldigi 3 lu set lian li nin içinden kontrolcü çıkıyor diye biliyorum. Lian li alan arkadaşlar cevaplar

3 lü olan setlerde içerisinde kontrolcü çıkıyor diye biliyorum site incehesap hocam yüksek ihtimal belirtmişlerdir bi bakın tekli fan ise reverse değil düz olması lazım reverse olursa egzoz görevi görmez oda içeriye hava alır tabi ters takmayacaksanız :)

3 lü olan setlerde içerisinde kontrolcü çıkıyor diye biliyorum site incehesap hocam yüksek ihtimal belirtmişlerdir bi bakın tekli fan ise reverse değil düz olması lazım reverse olursa egzoz görevi görmez oda içeriye hava alır tabi ters takmayacaksanız :)
şimdi aldığım diğer iki tane üçlü fan içeri hava veriyor reverse içerideki havayı dışarı atmıyor mu onu da mı normal almam gerekir
Post automatically merged:

Egzoz fan için reverse değil düz almalısınız hocam.

bunu mu almam gerekir yani

bunu mu almam gerekir yani

Evet, bu hocam. yalnız lcd ekranlı fanlar çok verimli değil bu konularda bilginiz olsun. Hava akışları zayıf oluyor, arızaya çok müsaitler, lian li yazılımı çok stabil değil.

Evet, bu hocam. yalnız lcd ekranlı fanlar çok verimli değil bu konularda bilginiz olsun. Hava akışları zayıf oluyor, arızaya çok müsaitler, lian li yazılımı çok stabil değil.
yazılımının şuan çok stabil olmadığını biliyorum ama hava akışı vesaire kötü olduğunu bilmiyordum emin miyiz bir araştırayım ben de
Post automatically merged:

1774902317090.webp
Son olarak izlediğim bi videoda alacağım kasaya sıvı soğutmanın arka tarafına 3 adet reverse fan ekliyor ben kendi sıvı soğutucumdaki fanları ters çevirip taksam olur mu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,181
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri