Hocam üründe bir sıkıntı var mıydı? Bende oradan aldım, problem yaşandı mı sizde?hepsiburadadan aldım, satıcı aptek.
Hocam üründe bir sıkıntı var mıydı? Bende oradan aldım, problem yaşandı mı sizde?hepsiburadadan aldım, satıcı aptek.
gelen üründe sıkıntı yoktu.Hocam üründe bir sıkıntı var mıydı? Bende oradan aldım, problem yaşandı mı sizde?
Biraz araştırdımda nasıl bişey olduğunu anlamış değilim sadece yatay çizgi mi oluyor @Tayfunns örnek fotoğraf var mı? Kendim 960x960 fotoğrafta yakınlaştırarak çektim fotoğrafı pikseller böyle yapay zekaya attığımda scanline yok dediKullanan arkadaşlar memnun mu? Kırmızı mavi turuncu renklerde scanline fark eden oldu mu?
@TayfunnsBiraz araştırdımda nasıl bişey olduğunu anlamış değilim sadece yatay çizgi mi oluyor @Tayfunns örnek fotoğraf var mı? Kendim 960x960 fotoğrafta yakınlaştırarak çektim fotoğrafı pikseller böyle yapay zekaya attığımda scanline yok dedi
Kullanılmaz denebilecek kadar değildir herhalde? Çok belirgin bir şeye benzemiyor gibi geldi.@Tayfunns
Tam olarak Tayfun hocamın gönderdiği problemden bahsediyorum. Genellikle mavi, yeşil, sarı, turuncu gibi renklerde belli olan ve kendi adıma deneyimi kötü etkileyen bir problem. Bazı oyun arayüzlerinde de fark etmek mümkündü. VA panellerin hızlanmasıyla birlikte ortaya çıktı ve yaygın sayılabilecek bir problem.
Kendi denemiş olduğum Samsung G65B, Samsung M7 43", LG 32UQ750P-W, AOC CU34G2XP gibi iddialı VA panel içeren modellerin hepsinde de denk geldi bu problem.
Aslında VA panel kontrastı ve renkleri bana oldukça keyifli geliyorken sırf bu problem yüzünden paraya kıyıp OLED'e yönelmek durumunda kaldım.
Benim ünitelerimde Lg'de kullanılamaz diğerleri rahatsız edici seviyede.Kullanılmaz denebilecek kadar değildir herhalde? Çok belirgin bir şeye benzemiyor gibi geldi.