yusuf544
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 800
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cevaplarınız için çok yeşekkür ederim peki sapma konusu 1,2 dakka oluyormu yoksa 15,20 saniye kadarmı.ve hocam mavi derken turkuaz gibi olan renkmi benimde o renk ve lacivert sarımsı kadran hoşuma gitti.Kral tsuyosa mavi var bende bi abimdede prx powermatic var ben prx i beğenmedim nedende bilmiyorum. Tsuyosa takınca ekstra ekstra lüks hissettiriyor bilezik hele harika yani. President bilezikli saat on numara. Başka bir saatim daha var otomatik spinnaker challenger yeşil var 2 günde bir değiştiriyorum ki ikiside boğmasın.
Kısaca kullanıcı olarak tsuyosa tavsiye ederim. Yeşil rengi harika bence yeşil rengini alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca otomatik saatlerde sapma olması muhtemel bir şey quart saat gibi yapay bir mekanizma yok sen farkında bile olmassın. Bi zamandan sonra saate saati öğrenmek için değil zevk almak için bakıyorsun. Ben şimdi 3. Saatimi bulmaya çalışıyorum kendime beyaz kadran daha bulamadım
Hayır saatin her gün kurulumunu yapmıcaksın. Bileğin ileri geri hareket ettiği zaman içindeki rotor kendi kendine enerjisini alıcak. Bileğinden çıkarttıktan 40 saat sonra mekanizmanın içindeki yayın enerjisi bittiği için (çünkü dabit kalıyor) çalışmayı durdurur. Tekrar çalıştırmak için ise saati 2 3 kere sallayıp saati ayarlayıp bileğine takman yeterli
Hocam sıfır saatin içini neden açiyimki.Balans I üzerinde adjustment kolu var.